|
Kto ile ma kilometrow do pracy w jedna strone |
| Author |
Message |
Lwomati
Vento to ja! GRUPA MAZOWIECKA
Silnik: 1.8
|
Posted: Kto ile ma kilometrów do pracy w jedną stronę
|
[ !!! ]
|
|
To ja zacznę :]
Z Legionowa do Warszawy na Okęcie mam 29km. Czasowo to mi się różnie schodzi. Rekord przejazdu to 16min. A najdłużej jak jechałem to 2,5 godziny. Średnio licząc jak nie ma wypadków, czy jakiś większych nieprzewidzianych korków, to jadę około 25/30min. |
|
|
|
|
Gavel
detektyw forumowy

Silnik: TDI 1Z+
|
Posted:
|
[ !!! ]
|
|
| Ja mam do roboty ok. 17 km ale żeby nie stać w kilku korkach w centrum Gdańska zwykle jeżdżę trochę na około Obwodnicą Trójmiejską i taką trasą wychodzi mi ok. 23 km ale czasowo wychodzi mi ciut lepiej bo stoję tylko w jednym korku :) |
|
|
|
|
idgray
Pan i władca oktanów vwVento-Fans.com

Silnik: z przodu
|
Posted:
|
[ !!! ]
|
|
| około 5 km od wyjścia z domu do wbicia się w fotel około 10 minut :P |
|
|
|
|
cinek82
Vento to ja!
Silnik: 1,8l ABS B+G
|
Posted:
|
[ !!! ]
|
|
| 7 kaemów, ale nie wiem jeszcze czy długo w tej firmie posiedzę.... :D 5 min jazdy. |
|
|
|
|
EDI_DTR
Ventomaniak EDI_DTR

Silnik: 1,9 TDI 90km
|
Posted:
|
[ !!! ]
|
|
| 30 km dziurami lub 40km nowym asfaltem... oby dwie trasy po 30 min srednia predkosc to 100km/h....zgadnijcie ktora jezdze :P |
|
|
|
|
Lwomati
|
Posted:
|
[ !!! ]
|
|
| zapewne nowym asfaltem :P |
|
|
|
|
EDI_DTR
Ventomaniak EDI_DTR

Silnik: 1,9 TDI 90km
|
Posted:
|
[ !!! ]
|
|
| no popatrz zgadłes :P |
|
|
|
|
Lwomati
|
Posted:
|
[ !!! ]
|
|
| jak się jeździ nisko, to zrozumiałe, że się wybiera okrężną drogę. Sam tak robię ;) |
|
|
|
|
wojtekgtd
Kierowca eLki

Silnik: 1,8
|
Posted:
|
[ !!! ]
|
|
| Droga z domu do pracy: 1 przejście przez jezdnię i potem ok. 100 metrów :D Ktoś ma bliżej? ;) |
|
|
|
|
Bartek
Pan i władca oktanów GRUPA MAZOWIECKA

Silnik: M52B25
|
Posted:
|
[ !!! ]
|
|
| Ja może nie do pracy a na uczelnie mam 7km, centralnie przez miasto. A czasowo to zależy od pory dnia, od 10 do 40 minut, rekord to coś koło 5 ale było pusto i byłem spóźniony na egzamin ;) |
|
|
|
|
Lwomati
|
Posted:
|
[ !!! ]
|
|
[quote="wojtekgtd"]Droga z domu do pracy: 1 przejście przez jezdnię i potem ok. 100 metrów :D Ktoś ma bliżej? ;)[/quote]
kurde wiedziałem, że się trafi jakiś cwaniak co ma kilka metrów do pracy. Zazdroszczę. |
|
|
|
|
szwagier
Pan i władca oktanów

Silnik: w planach
|
|
|
|
|
silverek
Ventomaniak

Silnik: PAROWY
|
Posted:
|
[ !!! ]
|
|
[quote="lwomati"]Z Legionowa do Warszawy na Okęcie[/quote]nasz kolega pilotem jest
ja mam 10 km |
|
|
|
|
Lwomati
|
Posted:
|
[ !!! ]
|
|
[quote="silverek"]nasz kolega pilotem jest[/quote]
nie jestem... [b]silverek[/b] wystarczy, że jest taka dzielnica Warszawy :P |
|
|
|
|
Gavel
detektyw forumowy

Silnik: TDI 1Z+
|
Posted:
|
[ !!! ]
|
|
| [quote="wojtekgtd"]Droga z domu do pracy: 1 przejście przez jezdnię i potem ok. 100 metrów :D Ktoś ma bliżej? ;)[/quote]miałem kiedyś podobnie ale słabo płacili więc musiałem się przenieść dalej ;) |
|
|
|
|
krzeszak
Vento to ja! GRUPA LUBELSKA
Silnik: 1.8 AAM 75KM
|
Posted:
|
[ !!! ]
|
|
| no ja mam 3 km w jedna , jak szyb nie drapie a rzadko to bywa to 5 min i w firmie :P |
|
|
|
|
Hormon
Vento to ja!
Silnik: 1,9 diesel
|
Posted:
|
[ !!! ]
|
|
| Około 17 km, trasa trochę kręta. Czas jazdy od 8 do 20 min. Czas 8 min zrobiłem R5(Renault5), Ventem nie da się tego zrobić :/. |
|
|
|
|
Lwomati
|
Posted:
|
[ !!! ]
|
|
| nie da się zrobić, bo droga za bardzo kręta, czy przyspieszenie gorsze? |
|
|
|
|
wojtekgtd
Kierowca eLki

Silnik: 1,8
|
Posted:
|
[ !!! ]
|
|
[quote="lwomati"]kurde wiedziałem, że się trafi jakiś cwaniak co ma kilka metrów do pracy. Zazdroszczę.[/quote]
Przypadkowo udało mi się tak blisko wynająć mieszkanie. Ale więcej z tego minusów niż plusów więc nie ma czego zazdrościć :D |
|
|
|
|
Lwomati
|
Posted:
|
[ !!! ]
|
|
| ja się w sumie cieszę, że mam kawałek do pracy, bo jak wywalę na krajową 8, to tylko policja może mnie zatrzymać :P albo i nie... |
|
|
|
|
zlotykamil
Pan i władca oktanów

Silnik: 1.8 b+g ABS
|
Posted:
|
[ !!! ]
|
|
| no to teraz Ja... :D ... przez ostatnie 9 miesięcy 60 km ..... mniał ktoś dalej? czas - rano ok 35 min - popołudniu koło 60 - wyremontowana E30 kupa tirów i samobójców - ale da sie jechać :D ostatni miesiąc 45 km - ale Ventek tylko 8 a dalej już "cytrynę" firmową morduje...:D |
|
|
|
|
Morfeusz142
Pan i władca oktanów Morfeusz142

Silnik: 1.6 ABU
|
Posted:
|
[ !!! ]
|
|
| Do firmy mam około 70km, ale jestem tam średnio raz w tygodniu, gdyż pracuję w terenie. Dziennie robię od 100 do 300km. Mój rekord to prawie 700km. Ale miałem taką pracę, że jak wyszedłem na balkon to widziałem co lezy na moim biurku :P |
|
|
|
|
Lwomati
|
Posted:
|
[ !!! ]
|
|
[quote]Ale miałem taką pracę, że jak wyszedłem na balkon to widziałem co lezy na moim biurku[/quote]
uprawiałeś tzw. chałupnictwo... :D |
|
|
|
|
Morfeusz142
Pan i władca oktanów Morfeusz142

Silnik: 1.6 ABU
|
Posted:
|
[ !!! ]
|
|
| Nie, miałem biuro w baraku biurowym na budowie. Akurat firma w której pracuję budowała na osiedlu gdzie mieszakam. Srednia to przyjemność mieszkać prawie w pracy. Sprzedaliśmy na tym osiedlu ponad 300 lokali. Znam wszystkich.........sąsiadów. Czasami to masakra........ |
| |
|
|
|
|
astaroth
Zapalony Ventkarz

Silnik: 1.9TD
|
Posted:
|
[ !!! ]
|
|
| Do pracy 2km, jade ~4 minut, bo po drodze wpadam do piekarni po świeże drożdżówki :) Te 2km przejade w max 1min, ale 3 minuty trzeba posluchać ploteczek, kto to wziął ostatnio ślub, kto zmarł, etc etc etc <<3 moher> |
|
|
|
|
|
|