Warning ! cookie path is empty! Check in in the Admin Control Panel or set it in the PhpMyAdmin table: prefix_config - cookie_path row
 Forum Index

FAQFAQ  SearchSearch  MemberlistMemberlist  UsergroupsUsergroups
RegisterRegister  Log inLog in

Previous topic «» Next topic
Kto ile ma kilometrow do pracy w jedna strone
Author Message
Lwomati
Vento to ja!
GRUPA MAZOWIECKA

Silnik: 1.8
Posted:    Kto ile ma kilometrów do pracy w jedną stronę [ !!! ]

To ja zacznę :]
Z Legionowa do Warszawy na Okęcie mam 29km. Czasowo to mi się różnie schodzi. Rekord przejazdu to 16min. A najdłużej jak jechałem to 2,5 godziny. Średnio licząc jak nie ma wypadków, czy jakiś większych nieprzewidzianych korków, to jadę około 25/30min.

Gavel
detektyw forumowy

Silnik: TDI 1Z+
Posted:     [ !!! ]

Ja mam do roboty ok. 17 km ale żeby nie stać w kilku korkach w centrum Gdańska zwykle jeżdżę trochę na około Obwodnicą Trójmiejską i taką trasą wychodzi mi ok. 23 km ale czasowo wychodzi mi ciut lepiej bo stoję tylko w jednym korku :)

idgray
Pan i władca oktanów
vwVento-Fans.com

Silnik: z przodu

około 5 km od wyjścia z domu do wbicia się w fotel około 10 minut :P

cinek82
Vento to ja!

Silnik: 1,8l ABS B+G

7 kaemów, ale nie wiem jeszcze czy długo w tej firmie posiedzę.... :D 5 min jazdy.

EDI_DTR
Ventomaniak
EDI_DTR

Silnik: 1,9 TDI 90km

30 km dziurami lub 40km nowym asfaltem... oby dwie trasy po 30 min srednia predkosc to 100km/h....zgadnijcie ktora jezdze :P

Lwomati
Vento to ja!
GRUPA MAZOWIECKA

zapewne nowym asfaltem :P

EDI_DTR
Ventomaniak
EDI_DTR

Silnik: 1,9 TDI 90km

no popatrz zgadłes :P

Lwomati
Vento to ja!
GRUPA MAZOWIECKA

jak się jeździ nisko, to zrozumiałe, że się wybiera okrężną drogę. Sam tak robię ;)

wojtekgtd
Kierowca eLki

Silnik: 1,8

Droga z domu do pracy: 1 przejście przez jezdnię i potem ok. 100 metrów :D Ktoś ma bliżej? ;)

Bartek
Pan i władca oktanów
GRUPA MAZOWIECKA

Silnik: M52B25

Ja może nie do pracy a na uczelnie mam 7km, centralnie przez miasto. A czasowo to zależy od pory dnia, od 10 do 40 minut, rekord to coś koło 5 ale było pusto i byłem spóźniony na egzamin ;)

Lwomati
Vento to ja!
GRUPA MAZOWIECKA

[quote="wojtekgtd"]Droga z domu do pracy: 1 przejście przez jezdnię i potem ok. 100 metrów :D Ktoś ma bliżej? ;)[/quote]

kurde wiedziałem, że się trafi jakiś cwaniak co ma kilka metrów do pracy. Zazdroszczę.

szwagier
Pan i władca oktanów

Silnik: w planach

ja mam jakieś 40km

silverek
Ventomaniak

Silnik: PAROWY

[quote="lwomati"]Z Legionowa do Warszawy na Okęcie[/quote]nasz kolega pilotem jest

ja mam 10 km

Lwomati
Vento to ja!
GRUPA MAZOWIECKA

[quote="silverek"]nasz kolega pilotem jest[/quote]

nie jestem... [b]silverek[/b] wystarczy, że jest taka dzielnica Warszawy :P

Gavel
detektyw forumowy

Silnik: TDI 1Z+

[quote="wojtekgtd"]Droga z domu do pracy: 1 przejście przez jezdnię i potem ok. 100 metrów :D Ktoś ma bliżej? ;)[/quote]miałem kiedyś podobnie ale słabo płacili więc musiałem się przenieść dalej ;)

krzeszak
Vento to ja!
GRUPA LUBELSKA

Silnik: 1.8 AAM 75KM

no ja mam 3 km w jedna , jak szyb nie drapie a rzadko to bywa to 5 min i w firmie :P

Hormon
Vento to ja!

Silnik: 1,9 diesel

Około 17 km, trasa trochę kręta. Czas jazdy od 8 do 20 min. Czas 8 min zrobiłem R5(Renault5), Ventem nie da się tego zrobić :/.

Lwomati
Vento to ja!
GRUPA MAZOWIECKA

nie da się zrobić, bo droga za bardzo kręta, czy przyspieszenie gorsze?

wojtekgtd
Kierowca eLki

Silnik: 1,8

[quote="lwomati"]kurde wiedziałem, że się trafi jakiś cwaniak co ma kilka metrów do pracy. Zazdroszczę.[/quote]
Przypadkowo udało mi się tak blisko wynająć mieszkanie. Ale więcej z tego minusów niż plusów więc nie ma czego zazdrościć :D

Lwomati
Vento to ja!
GRUPA MAZOWIECKA

ja się w sumie cieszę, że mam kawałek do pracy, bo jak wywalę na krajową 8, to tylko policja może mnie zatrzymać :P albo i nie...

zlotykamil
Pan i władca oktanów

Silnik: 1.8 b+g ABS

no to teraz Ja... :D ... przez ostatnie 9 miesięcy 60 km ..... mniał ktoś dalej? czas - rano ok 35 min - popołudniu koło 60 - wyremontowana E30 kupa tirów i samobójców - ale da sie jechać :D ostatni miesiąc 45 km - ale Ventek tylko 8 a dalej już "cytrynę" firmową morduje...:D

Morfeusz142
Pan i władca oktanów
Morfeusz142

Silnik: 1.6 ABU

Do firmy mam około 70km, ale jestem tam średnio raz w tygodniu, gdyż pracuję w terenie. Dziennie robię od 100 do 300km. Mój rekord to prawie 700km. Ale miałem taką pracę, że jak wyszedłem na balkon to widziałem co lezy na moim biurku :P

Lwomati
Vento to ja!
GRUPA MAZOWIECKA

[quote]Ale miałem taką pracę, że jak wyszedłem na balkon to widziałem co lezy na moim biurku[/quote]

uprawiałeś tzw. chałupnictwo... :D

Morfeusz142
Pan i władca oktanów
Morfeusz142

Silnik: 1.6 ABU

Nie, miałem biuro w baraku biurowym na budowie. Akurat firma w której pracuję budowała na osiedlu gdzie mieszakam. Srednia to przyjemność mieszkać prawie w pracy. Sprzedaliśmy na tym osiedlu ponad 300 lokali. Znam wszystkich.........sąsiadów. Czasami to masakra........

astaroth
Zapalony Ventkarz

Silnik: 1.9TD

Do pracy 2km, jade ~4 minut, bo po drodze wpadam do piekarni po świeże drożdżówki :) Te 2km przejade w max 1min, ale 3 minuty trzeba posluchać ploteczek, kto to wziął ostatnio ślub, kto zmarł, etc etc etc <<3 moher>

[ REPLY ]
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum
Add this topic to your bookmarks
Printable version

Jump to: