Silnik: 1,9 diesel Pomógł: 41 razy Wiek: 42 Dołączył: 27 Mar 2009 Posty: 3076 Skąd: Rzeszów
Wysłany: 2011-05-01, 20:53
Cena kosmos, brak kabiny co jest poważnym minusem. Max to jakieś 15 tys można za to wsiąść. Jak by to był Perkins to bym się zgodził na taką cenę, ale nie za zwykłą 60.
Ale się nakręcacie Wvojtek przecież napisał, że aukcja wystawiona na prośbę kolegi, a jak kolega sobie tyle ceni to jego sprawa Może dla niego wart jest i 50.000 zł, więc się tak nie prężcie
Silnik: 1,9 diesel Pomógł: 41 razy Wiek: 42 Dołączył: 27 Mar 2009 Posty: 3076 Skąd: Rzeszów
Wysłany: 2011-05-04, 20:39
Koniec spamowania , przyznaje że sam rozpocząłem ten burdel w tym temacie, ale mój post miał tylko na celu uświadomienie ze ten ciągnik nie jest wart takiej kasy. Żeby nie było, że gadam jakieś głupoty, to jakiś czas temu sprzedałem taką samą 60 za mniej niż 20 tys, a ciężko było znaleźć kupca który uwierzył, że stan jest idealny bez wad. Każdy kto przyjeżdżał to twierdził ze ciągnik wymalowany i przygotowany na sprzedaż, nikt nie wierzył że lakier ma 10 lat
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum