Silnik: w komorze Pomógł: 25 razy Wiek: 37 Dołączył: 06 Kwi 2008 Posty: 2784 Skąd: Z Mazowsza
Wysłany: 2011-01-25, 16:18
Lukas G napisał/a:
czarny przod z cupholerami i kpl tyl podlokietnik, przycisk do otwierania klapy, zaslepki 550zl
czarny przod z cupholerami i kpl tyl podlokietnik, przycisk do otwierania klapy, zaslepki, brak tylnej pokrywki (cupholder jest) 450zl
szary sam tyl podlokietnik, przycisk do otwierania klapy, zaslepki, brak tylnej pokrywki (cupholder jest) 350zl
550zł
_________________ Grupa Mazowiecka
Ostatnio zmieniony przez Wydym 2011-01-25, 16:19, w całości zmieniany 1 raz
Silnik: AAM Pomógł: 4 razy Wiek: 36 Dołączył: 17 Sie 2010 Posty: 333 Skąd: Joniec / Warszawa
Wysłany: 2011-01-25, 20:52 Re: [mkIII,vento Jetta] zderzaki, blenda, podlokietniki USA
Lukas G napisał/a:
Zderzaki 1200zl
szary sam tyl podlokietnik, przycisk do otwierania klapy, zaslepki, brak tylnej pokrywki (cupholder jest) 350zl
1550zł... ooo stary... sorry, ale cenisz trochę te graty... i wątpię że kupca znajdziesz, a na pewno nie tutaj...
boję się nawet pytać co to za felgi na tych zdj i ile za nie
pzdr.
Ostatnio zmieniony przez Ferbus 2011-01-25, 20:57, w całości zmieniany 2 razy
Silnik: brak
Wysłany: 2011-01-25, 23:14
Panowie, nie chce byc niegrzeczny ale po co te gadki? Komentarze sa zupelnie zbedne, tak jak pisalem ceny sa do negocjacji, piszcze PW moze uda wam sie dobic do takiej ceny ktora was satysfakcjonuje. Co do stanu to polamanego zderzaka wam tutaj nie oferuje, tylny ma widoczne uszkodzenie ktore powstalo przy zdejmowaniu go z auta. To za sa poobdzierane to sie zgadza, ale sprobujcie przywlec taki zderzak z za wody zeby nikt w transporcie go nie drasnal i nie zaplacic za przyesylke wiecej niz on sam jest wart. No offence ale dyskusje w tym watku uwazam za zbedne. Nikt nie stoii nad wami z bronia i nie kaze tych rzeczy kupowac. Zainteresowanych zaprawszam na pw.
Silnik: 1,8 AAM Pomógł: 11 razy Dołączył: 14 Maj 2010 Posty: 620 Skąd: Kalisz
Wysłany: 2011-01-26, 13:05 Re: [mkIII,vento Jetta] zderzaki, blenda, podlokietniki USA
Ferbus napisał/a:
Lukas G napisał/a:
Zderzaki 1200zl
1550zł... ooo stary... sorry, ale cenisz trochę te graty... i wątpię że kupca znajdziesz, a na pewno nie tutaj...
boję się nawet pytać co to za felgi na tych zdj i ile za nie
pzdr.
Silnik: brak
Wysłany: 2011-01-26, 18:31
Felgi... nie mam pojecia, szczerze mialy byc dla mnie na zimowki. Jedna byla podbita (naprawiona, bez zadnego spawania itp) wszystkie cztery mialy obdarte ranty wiec sa umalowane od nowa. Jakas propozycja?
aaa, to jest Borbet, 7.5x15 ET niestety nie pamietam.
_________________ -=Lukas G=-
Ostatnio zmieniony przez Lukas G 2011-01-26, 18:32, w całości zmieniany 1 raz
Lukas G, borbet bs w 15" ma zazyczaj et 30 lub 20 A jesli nie jestes pewien jakie jest to na wewnetrznym ramieniu masz wybite Mialem takie szesnastki to wiem. Sory za OT
Silnik: 1,8 AAM Pomógł: 11 razy Dołączył: 14 Maj 2010 Posty: 620 Skąd: Kalisz
Wysłany: 2011-01-27, 12:16
Lukas G napisał/a:
Felgi... nie mam pojecia, szczerze mialy byc dla mnie na zimowki. Jedna byla podbita (naprawiona, bez zadnego spawania itp) wszystkie cztery mialy obdarte ranty wiec sa umalowane od nowa. Jakas propozycja?
aaa, to jest Borbet, 7.5x15 ET niestety nie pamietam.
Hmmm no nie wiem jak takie dobite są to z 200zł mogę dać.
karolek_ust Już prawie mieszkam w Ventce Nie trąb zjebie ;)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum