Wysłany: 2010-10-25, 19:53 sprzedam lub zamienie z doplata czesci z jetty
jak w temacie rosprzedaje graty lub zamieniam z doplata
mianowicie halogeny zkw cena 200zl lub ori i doplata
bleda us 130zl
narozne helenki made meksiko cena 200 lub ori ciemne i mozemy sie dogadac
podlokietnik us tylni 100 lub zamiana na ori i 50zl
bi xenon 1300 lub ori helenki i 1150zl
listwy szerokie gti edytion 120zl
wygluszenie maski 80zl
silowniki maski 50zl
kiera gti z czerwona nicia 130zl
mieszek z galka xx jahre 260zl
recaro 1200 z boczkami lub jakies pol kubelki i 700zl
czerwone pasy z seata do malego przerobienia 250zl
car audio cale
radio alpine cde 9882ri 600zl
glosniki 16 jbl gti cena 800zl
kondek 20f 300zl
wzmak jbl 2 kanalowy 1200.1 800zl mam 2 szt
wzmak jbl 4 kanalowy 74,5 400zl
sub 800zl
kable 150zl
przerobiony tunel srodkowy z uchwytem na 2 napoje 120zl lub zamiana na ori i 70zl
przycisk ryglowania dzwi os srdka us 90zl
gwint mts 650zl z 2 metalowymi kluczami albo jakis kit na -40 i 350 zl
felgi 16 dbf 7,5 i 9 4x100z oponami i pierscieniami 550zl do zrobienia
bbr rm 7 calowe 5x110 do zrobienia 800zl srodki ladne ranty juz przygotowane do polerki nie mam dekli
zdes us troche poharatany 150zl
obrysy pomaranczowe 120zl ori
wiaska z silownikiem i guzikiem otwierania klapy tyniej us 180zl
wiaska z gusikiem i przeaznikami i maty uniwersalne do przerobienia 300zl
foty bede dodawal powoli bo nie ogarne tego teraz jak co to mozna u mnie zobaczyc w temacie wszystko zdesie co sa na aucie narazie sostaja ale pewne tez sprzedam
w temacie wsio napisalem i prosze was nie pytajcie i nie wiercie dziury bo ciezko mi z tym i to nie sa zarty wystawilem tu bo chce aby graty na forum zostaly
_________________ VW Vento 1.9TDI 1Z++ Na potęge Posępnego Czerepu, mocy przybywaj!
Captain Planet, he's our hero. Gonna take pollution down to (Euro)0
obrysy sa ori pomaranczoew mam 2 komplety 1 na furce a 2 w piwnicy ja mam ri narozne us bo srodki mam zniszczone a niczym sie nie roznia ceny sa do dogadania jak dla umpli z forum jak co mam tez zdes 2 us
jutro dam foty tych gratow co chcesz
bradley jutro da foty
A PANY LEPSZA DLA MNIE JEST FERTA ZAMANY BO MUSZE COS WSADZIC DO FURKI I PROSZE PISAC TU BO NIE CHCE WJSC NA TAKIEGO ZE COS KOMUS TRZYMIE KTO PIERWSZY TEN LEPSZ SORRY ZA TO ALE ZROZUMCIE MNIE ZASYPUJECIE MNIE PW
a i prosze doliczyc wysylke
Ostatnio zmieniony przez piotr nowok 2010-10-25, 20:37, w całości zmieniany 2 razy
piotr nowok, Jeżeli to prawda to możemy się dogadać co do zmiany wnętrza, w sumie Recaro chodzą mi po głowie, a moge ci w rozliczeniu zostawić Półkubły z Vr6 podgrzewane więc daj znać czy ci to by pasowało
jak wam chodzi o zdes z auta to raczej komplet przedni i tyni 1000zl i ori zdesie w moim kolorku bym chcial
fotki dzis beda
mam jeszcze sloneczniki jak w us z podswietleniem i do tego wiaska 150zl
wajcha recznego xx jahre 120zl
laczniki nadkoli z hokejem z vento l i p polowa 70zl
oslone dolna silnika 150zl
bra z wyszytym napisem jetta z 1 nosem 100zl
bra z 2 nosami z naszywka jetta 70zl
tablica us pelsynwana 30zl
tablica us jetta 2 szt nowe 50zl szt
licznik us w milach biale z mfa i wszystkimi kontrolkami w rozliczeniu przyjme licznik mfa monometr +100zl
Ostatnio zmieniony przez piotr nowok 2010-10-26, 14:59, w całości zmieniany 4 razy
zdes us poszedl w calosci naraze zwieszam sprzedaz bo moze furak zostanie okaze sie to przez najbliszy czas pozdro i mozna usunac temat jak co to wystawie nowy temat jak ma byc
Silnik: ON
Wysłany: 2010-11-04, 23:38
piotr nowok napisał/a:
zdes us poszedl w calosci naraze zwieszam sprzedaz bo moze furak zostanie okaze sie to przez najbliszy czas pozdro i mozna usunac temat jak co to wystawie nowy temat jak ma byc
dzieki ze mi foty wysłałeś czekałem na twoja odpowiedz apropo zderzaka ... ( widze słowny jesteś ale nic)
_________________ AUTOSZYBY
Ostatnio zmieniony przez TomeQTomeQ 2010-11-04, 23:39, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum