Silnik: 1,8 Pomógł: 61 razy Wiek: 43 Dołączył: 06 Mar 2009 Posty: 3720 Skąd: LZA
Wysłany: 2010-09-26, 10:23
błotniki z prostokatnymi kierunkami byly do konca 94 roku wiec najmlodszy bedzie mial 16 lat i znalezienie takiego w bdb stanie bedzie chyba raczej niemozliwe
_________________ Noga z gazu!
Lepiej stracić minutę życia ,niż życie w minutę!
Silnik: 1.6 ABU Pomógł: 18 razy Wiek: 51 Dołączył: 05 Mar 2007 Posty: 1027 Skąd: Olsztyn
Wysłany: 2010-09-26, 11:09
Mozna kupić jeszcze w dobrym stanie, tylko trzeba dobrze poszukać. Nowe owszem ale tylko z ASO, będą w ocynku. Te po 90zł cięzko spasować, i po roku wychodzi już rudy.
Mi to robi blacharz. Wszystko jest tak pięknie zabezpieczone, że prędzej zardzewieje całe auto, niż te błotniki .
Robi, tzn.? Robi obecnie, to nie wiesz jak będą wyglądać za pół roku a co mówić za rok Szukam oryginałów w dobrym stanie, choć tak jak piszecie- to trudne. Blacharz który mi to robi, zaproponował mi, żebym kupił oryginalne to sie zrobi. Bardzo był przeciwny zamiennikom. Mówił że robił takimi i nawet pokazywał mi golfa, do którego były wstawione zamienniki rok temu. Moje nie wyglądają dużo gorzej...
Morfeusz142 napisał/a:
Nowe owszem ale tylko z ASO, będą w ocynku
ASO jak to ASO. Dostane 5 kompletów (strzelam) zamienników za to z pomalowaniem
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum