Silnik: 1,6 TDi Pomógł: 7 razy Wiek: 35 Dołączył: 19 Wrz 2009 Posty: 1730 Skąd: VW Club Chelmek
Wysłany: 2010-09-17, 15:29
pawelvw na poczatku bylo ale sytuacja mi sie poprawila i zostaje u mnie a jeszcze wisi na allegro tak jak powiedziales wczesniej. prawie brak zainteresowania czyli trzeba jezdzic az sie calkiem rozpadnie i na zlom
_________________ Nie trąb gdy zwalniam jadę na glebie zaraz wahaczem o coś przyjebie
Silnik: 1.9 TDi Pomógł: 15 razy Dołączył: 18 Maj 2009 Posty: 1254 Skąd: zamość
Wysłany: 2010-09-17, 17:47
nie lubie skory tato mial rovera wskorze tylko ze kremowej slabo w lecie i w zimie tez sa ludzie co uwielbiaja skore ja chetnie zamienilbym za fotele z golfa gti edition
Wysłany: 2010-09-17, 18:48
krzeszak napisał/a:
http://otomoto.pl/volkswagen-vento-C14886153.html
kolego ni ehccilabys zobaczyc tego vento na zywo widzaiolem je w zmc na gieldzie jest tragedia cale malowane ze wnekami zaciekow pelno tohc espolerowane proponoewalem mu 4 tys ale nie chcial a ostanio wystawil na gieldzie je za 9800 chyb abyl jescz epijany z rana
na zdjęciach najgorzej nie wygląda wydawało sie ze warto zobaczyć a tu takie buty
spóźniłeś się trochę kolego było dwa ładne vento w TDI do sprzedania kolczyk i kovval sprzedawali swoje pieszczochy... ale oba sprzedały się już teraz trzeba czekać ,nie ma sensu brać czegoś w pospiechu
_________________ Volkswagen Vento Klub Polska nic więcej się nie liczy ...
Ostatnio zmieniony przez krzeszak 2010-09-17, 19:01, w całości zmieniany 1 raz
Wysłany: 2010-09-17, 18:59
i z daleka tez zobcazylem je z daleko i odrazu poszedlem po nie a jak zaczolem ogladac to sie przestraszylem srodek mialo nie glupi nawet zabany silnik ahu i lampy ciemne z tylu a reszta to smietnik nawet ja bym to lepiej pomalowal jak to mozna narobic zaciek na zacieku
Silnik: ON
Wysłany: 2010-09-20, 23:12
kolego moje vento to zielone bo mam 2 venta jest w wersji GT TDi jak bee miał mozliwośc to ci zrobie foty rocznik 94 silnik 1z wpsomka elektryczne 4 szyby lusterka szyberdach centrany z pilota bede je sprzedawał za jakies 2/3 tygodnie jak dobiore bmw z warsztatu narazie jedzi tym vento mój staruszek a ze mieszak kawałek od niego to narzie nie mam jak fotek zrobić ale psotaram sie jak najszybciej samoch ód jest technicznie na 5 blacharsko na 4 trzeba tam w jednym miejscu próg zaprawki porobic tak to ładny samochód
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum