Wysłany: 2010-03-15, 16:53 Kupię opony letnie 205/45 lub 215/40
tak jak w temacie opony używane w stanie ponad przeciętnym nawet moga być wazne żeby nie stare rocznikowo i nie naprawiane , ewentualnie 195/45 lub 205/40 opony będa mi służyły narazie bardziej do testów więc nie musza być idealne
_________________ "Gdzie zaczyna się pasja, tam kończy ekonomia"
chopci o 16' tylko zeby jeszcze były w miare do jazdy bo trochę musze na nich polatać zeby sprawdzić czy mi odpowiadają , ale jakiś dobry komplet też przygarne
_________________ "Gdzie zaczyna się pasja, tam kończy ekonomia"
ja szukam też opon dla siebie, pojechałem do znajomego na wulkanizacje i mówi że ma takie jak ja chce, bieżnik ok, barumy, wyciągamy je aby się upewnić, patrze a to 205/45/16 a chciał za nie 4 sztu. tylko 200zł
Ja kupilem wczoraj felgi z oponami 205/45 R16(2X GoodYear 2x Fulda) i chyba beda za szerokie chetnie bym wymienil na 195/45 r16 jak ktos zainteresowany to pisac
_________________ Ventyl W Rekach Nowego Właściciela ...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum