A potrzebuje stary typ. Mam Vento z tej starszej wersji 94 rok, wszystko w środku ładnie zaokrąglone.
to kolego nie jest takie proste znaleźć do starej dechy... po prostu mało ich było trzeba bacznie śledzić allegro może się trafić za śmieszne pieniądze albo za 150zl...wszystko zależy od szczęścia ja wydarłem za 70zl
ja troszke sie gubie juz - starsza deska to tam z zaokraglonymi krancami i przelacznikiem tez ? i ladniejsza a nowsza to taka kanciata jak w golfach i passatach?
naws, nie napisałeś w jakim stanie ma być ten przełącznik ja mam taki ale w dwóch częściach ogólnie jedna część od całego zespołu jest w jednej kupie i przełącznik jest 100% sprawny
Silnik: Połykacz Uno Pomógł: 5 razy Wiek: 36 Dołączył: 02 Wrz 2009 Posty: 887 Skąd: Ruda Śląska
Wysłany: 2010-02-23, 16:41
Dobra już tłumaczę : chciałem przełącznik na full opcji bo zamiast halogenów podłączyłbym tam kierunki żeby się cały czas świeciły. Ale można też po prostu kupić kable, zwykłe jakieś przełączniki i gdzieś w okolicach nóg (np okolice otwierania klapy maski) taki zwykły przycisk mieć i włanczac lub wylanczac te kierunki Nie będzie widać tego, a miśki jak sie doczepią to bedzie można odłączyć
wydaje mi się że dostaniesz prędzej za to mandat, bo masz włącznik i to jest włączone. Taki sam przypadek z halogenami masz włączone to mandacik za używanie w czasie normalnej widoczności. A jak włącznika nie będzie to Odłączasz kabelek i tyle. Ja już jeżdżę z tym ponad 5 miesięcy mnóstwo razy się mijałem z miśkami i nie zatrzymali mnie z tego powodu. Nie kobinuj z przełącznikami tylko normalnie podłączaj.
Silnik: Połykacz Uno Pomógł: 5 razy Wiek: 36 Dołączył: 02 Wrz 2009 Posty: 887 Skąd: Ruda Śląska
Wysłany: 2010-02-28, 00:19
mimo wszystko zrobie przełącznik...będzie sprytnie ukryty W razie czego kabelki zawsze mozna odłączyć, a ja tez nie zawsze muszę chciec jezdzic na kierunkach
Ale dzięki za uwagę Każda jest cenna, teraz juz wiem ze lepiej odłączyć kabelki i wsio
Silnik: 1,8 Pomógł: 61 razy Wiek: 43 Dołączył: 06 Mar 2009 Posty: 3720 Skąd: LZA
Wysłany: 2010-02-28, 00:28
zawsze przy miskach mozesz kabelek odłączyc naws, zamiast kombinowac z ukrytym włacznikiem kup od podgrzewania szyby i tam załóż ,ja mam tak halogeny podłączone
_________________ Noga z gazu!
Lepiej stracić minutę życia ,niż życie w minutę!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum