Wysłany: 2009-04-03, 16:19 Problem z kierunkowskazem
Witam
Dzisiaj moje Vento zrobiło coś dziwnego. Sprawa dotyczy kierunkowskazów. A mianowicie:
kiedy włączam lewe kierunkowskazy chodzą normalnie, lecz już prawe chodzą bardzo szybko. Kontrolka od prawych migaczy miga jak szalona, to znaczy bardzo szybko. Przy awaryjnych jest już normalnie. Czy istutnieje gdzieś jakiś regulator prędkości migaczy czy to bardziej poważniejszy problem np. z zepsutą manetką od kierunkowskazów.
Proszę o odpowiedź dziekuje uprzejmie.
Dziekuje za odpowiedzi w poniedzialek bede to sprawdzal. Ale w takim badz razie dlaczego swiatla awaryjne migaja normalnie a juz przy kierunkowskazie miga jak szalone
Jak masz włączone awaryjne to jak jest jedna spalona żarówka, to będą w normalnych odstępach świecić (na desce rozdzielczej). Sprawdzałeś z zewnątrz czy każde z osobna świeci? Bo taki motyw z szybkim mruganiem to jest tylko jak wrzucasz lewo/prawo w manetce i któraś z żarówek przód/tył jest spalona.
Tak sprawdzałem i z zewnątrz jest ok. Ale juz chyba wiem w czym jest problem możliwe ze wymieniajac zarowke dalem jakas o mniejszej lub wiekszej mocy czy taka opcja moze takze powodowac to syzbkie miganie
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum