Iwi - zobacz to : ,, Sprzedam opony AVON 195/50/15 4 sztuki, dwie są w stanie idealnym bieżnik 7mm, jedna 6-6,5mm, kolejna jest z małą przecierką, od rantu, bieżnik 6,5-7mm. Cena za ładniejsze 100zł sztuka, za słabsze 80zł sztuka produkcja 38 i 44 tydzień 2004 oraz 2 tydzień 2006 . Kupiłem je z felgami, a mi są zbyteczne. W komplecie taniej ok 330zł.
Opona pojedynka BF Goodrich 205/50/15 bieżnik 6-6,5mm z 2003 roku, cena 70zł. "
no właśnie coś takiego mnie interesuje, widzę że oponki barumy bravius i w dobrym stanie.. ale nie mam tyle kasy żeby wszystko kupić. Jak mu zostaną same opony to za 400 zł mogę wziąć.
no właśnie coś takiego mnie interesuje, widzę że oponki barumy bravius i w dobrym stanie.. ale nie mam tyle kasy żeby wszystko kupić. Jak mu zostaną same opony to za 400 zł mogę wziąć.
Weż nie żartuj za 400?Nowa opona Barum Bravuris na giełdzie z gwarancją kosztuje 115 złotych kupowałem w zeszłą niedzielę.
Silnik: diesel Pomógł: 1 raz Wiek: 40 Dołączył: 16 Mar 2009 Posty: 10 Skąd: Jaworzno
Wysłany: 2009-03-17, 09:20
Witam , nie wiem czy interesuja cie dwie opony czy caly komplet ale mam do sprzedania 4 alumy na ktorych sa dwie nowe opony 195/50 r 15 Uniroyal rain sport z 2008 r pisze dwie bo byly 4 ale mialem zla zbieznosc i jedna ma 2mm mniejszy bieznik a druga zniszczyla zona jak wjechala w dziure i nic nie da sie z niej juz zrobic.. caly komplet sprzedam za 500zł .. jezeli chodzi o alumy dwie sa w stanie bardzo dobrym i dwie w dobrym jak cie interesuje to moge wyslac ci zdjecia... Jezdzilem na nich od lipca do pazdziernika .. Pozdrawiam
_________________ kobieta jest jak auto! rozkracza sie!
w sumie to można się potargować, temat do 1 kwietnia jest nieaktualny ponieważ kupiłem xenony i nie mam 200zł potrzebne na opony zdjęcia prześlij ale teraz i tak nie będziemy handlować
cena dobra, ale widzę że koleś z daleka... szkoda, bo jeszcze za kuriera trzeba płacić, zaraz puszczę pw do niego, ale i tak dopiero po 1 kwietnia moge coś działać z tymi oponami.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum