Wiem ze nie pasuje mianowicie chodzi mi o to ze mam golf 3 i zalozylem vento front i nie podoba mi sie ten gril chcialbym ze znaczkiem na 4 zeberka mam ze znaczkiem na 3 zebra z takim bocznymi plastikami nie wiem jak sie to nazywa wiem ze jest to nowszy typ nie znam sie na tym prosz eo pomoc moze chce sie ktos wymienic badz sprzedac takowy badz kupic taki jaki mam ja pozdro jesli namieszalem przepraszam
Silnik: 1,8 90KM B+G Pomógł: 158 razy Wiek: 43 Dołączył: 05 Mar 2006 Posty: 12924 Skąd: Łódź
Wysłany: 2008-07-19, 17:32
pustylol, nikt sie nie wymieni na ten z 4 żeberkami. To najbardziej poszukiwany grillik.
Szukaj na Allegro, ale uprzedzam, ze osiąga niebotyczne ceny...
No ok rozumiem dzieki za rade akurat nie interesowalem sie zbytnio jesli chodzi o vento kolor mam bialy a grile bez znaczka jakie ceny osiagaja bo jesli chodzi o golfa 3 to 50zl ale tutaj pewnie drozej no mam vento front do malowania i chce zmienic grill uwazasz ze ten za 80zl bedzie anjleszpa inwestycja??
Silnik: ... Pomógł: 302 razy Dołączył: 18 Mar 2006 Posty: 10606 Skąd: ...
Wysłany: 2008-07-20, 13:21
pustylol napisał/a:
uwazasz ze ten za 80zl bedzie anjleszpa inwestycja??
jeśli chodzi o ten wzór grila to tak bo to jest najstarszy wzór i jest bardzo poszukiwany i w zasadzie jak allegro przegladalem to poniżej 130zł nie schodzi, a jak zejdzie to są to sporadyczne sytuacje....
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum