Kupię oparcie tylnej kanapy lub całą kanapę welurową ciemną, dzieloną, z podłokietnikiem i z zagłówkami. Mam kanapę w swoim VENTYLKU dzieloną z podłokietnikiem nie zniszczoną ale niestety bez zagłówków a wożę z tyłu dzieci. Widziałem na allegro kanapy ale a to nie ma zagłówków a to bez podłokietnika po prostu ciężko dostac akurat takie zestawienie. Gdyby ktoś może chciał się zamienic na takie oparcia bo np.przeszkadzają zagłówki (chyba czytałem: SPYRO coś takiego napisał) to proszę o kontakt.
Silnik: 1,8 90KM B+G Pomógł: 158 razy Wiek: 43 Dołączył: 05 Mar 2006 Posty: 12924 Skąd: Łódź
Wysłany: 2008-04-27, 22:28
paweł napisał/a:
chyba czytałem: SPYRO coś takiego napisał
dokładnie, mnie zagłówki się nie widzą
Musisz szukać na szrotach, nic innego ci nie pozostaje. Możesz pogadać jeszcze z jakimś tapicerem, czy przypadkiem nie chciałoby mu się założyć Ci zagłówków, chociaż gościu, który będzie mi teraz robił siedzenia na nowo powiedział, że wspawanie szyn itp to sporo roboty i nie opłacalne, dlatego on się tego nie podejmuje w tej chwili ( przy mnie gościu podjechał jakimś cicviciem starym z zapytaniem właśnie o zagłówki tylne).
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum