witam.potrzebuje napis na tylna klape VENTO GLX,oraz znaczek vw na tyl.aha.widzialem gdzies na jakims zdjeciu ze jest taki bajer jakby podstawka pod kubki wklada sie to pod popielniczke tam gdzie jest ta kieszen.ma ktos cos takiego?
[ Dodano: 2008-04-06, 12:27 ]
znowu cos pomiszalem chyba.
coś tak dociąć trzeba żeby się dobrze trzymało po zamontowaniu
Tak się kiedyś nad tym zastanawiałem, czy tego by sobie nie sprawić, tylko czy właśnie tak jest to spasowane czy nie lata na boki itp. Aczkolwiek cena to spora jak za takie coś... Tylko, że o tyle fajne, że nie lata nic jak się wozi mnówsto drobnych rzeczy, jak ja np.
chodzi o to ze jak wracam z trasy to z tego schowka czy jak to sie zwie wykrecam pol litra kawy bo tam stawiam kubek.zobaczymy jek z tym bajerem bedzie sie latalo.dziekowa.90 pln?vedki dupie wszystko kupie.jak ktos kiedys rzekl.
witam.ten napis mnie interesuje caly czas.tylko ze mi chodzi o calosc *vento glx*to jest jeden emblemat.jak bys to mial to chetnie polkne to za normalne siano.aha znaczek na tylna klape kupilem nowke na gieldzie w koszalinie za 12 pln.bajka .
[ Dodano: 2008-05-04, 20:36 ]
mapet jednak miales racje z tym rzezbieniem pod ta podstawke.jak to zrobic trzeba caly ten tunel zdjac i wyzynarka to wycinac czy jak?masz jakis patent na to?z gory dziekowa.
Silnik: 1,8 90KM B+G Pomógł: 158 razy Wiek: 43 Dołączył: 05 Mar 2006 Posty: 12924 Skąd: Łódź
Wysłany: 2008-08-06, 09:22
Dokładnie, ale że i tak klienteli nie brakuje to moga sobie ustalać stawki z komosu. Niedawno Cruss od nas z forum mi opowiadał jak podjechał do ładnego dużego warsztatu blacharskiego lakierniczego podpytać ile wezmą za zrobienie błotnika: miał wżer, czyli wyszlifować i pomalować. Usłyszał 500 zł i sie uśmiał chłopak. Takie ceny teraz walą że aż żal du.. ściska.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum