Nie mam zamiaru się licytować.
Skóra z boczkami za 700 + KW bez gwarancji zakupu. Wyślij ładne foto skór. Kiedyś kupiłem skóry do Omegi z takich zdjęć jak wysłałeś. Tapicer kosztował mnie więcej niż był warty samochód. Drugi raz się nie przejadę bo drogie bilety.
Wiem ile to jest warte i wiem ile na tym przytniesz. Wiesz zapewne, że za 1K które chcesz, można kupić całego MK3 Kombi w skórze. Możesz mi odpowiedzieć - kup se Golfa, ale z góry odpowiem - sprzedaj samą skórę za 1k.
Przystajesz na 700 czy nie mamy o czym rozmawiać?
Krótka piłka
Nie mam zamiaru się licytować.
Skóra z boczkami za 700 + KW bez gwarancji zakupu. Wyślij ładne foto skór. Kiedyś kupiłem skóry do Omegi z takich zdjęć jak wysłałeś. Tapicer kosztował mnie więcej niż był warty samochód. Drugi raz się nie przejadę bo drogie bilety.
Wiem ile to jest warte i wiem ile na tym przytniesz. Wiesz zapewne, że za 1K które chcesz, można kupić całego MK3 Kombi w skórze. Możesz mi odpowiedzieć - kup se Golfa, ale z góry odpowiem - sprzedaj samą skórę za 1k.
Przystajesz na 700 czy nie mamy o czym rozmawiać?
Krótka piłka
No ok, tak lubię
Teraz podaj cenę jaką chcesz wziąć za kpl skór z boczkami przy jednej wysyłce. Ta z pierwszego posta może nie jest irracjonalna, ale nieco odstraszająco wygórowana. Podaj cenę, za którą puścisz komplet.
Masz lampy carno czerwone w tym VR?
No ok, tak lubię
Teraz podaj cenę jaką chcesz wziąć za kpl skór z boczkami przy jednej wysyłce. Ta z pierwszego posta może nie jest irracjonalna, ale nieco odstraszająco wygórowana. Podaj cenę, za którą puścisz komplet.
Masz lampy carno czerwone w tym VR?
1000zl z wysylka. i to raczej cena ktora chce dostac a nie dyskutowac. jeden komplet w z fotelem przednim w gorszym stanie sprzedalem za takie same pieniadze i to jeszcze nie musialem sie meczyc z pakowaniem i wysylka paczek ktore wcale nie sa lekkie. klijent przyjechal na miejsce i zabral. wiec jesli ci pasuje to ok jesli nie to nie potrzebna mi zbedna gadka. co do lamp typu crazy colours nie nie posiadam takich. posiadam ori gti w wersji UE i USA. i jeszcze posiadam od wersji GL USA
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum