Silnik: ASZ+ Pomógł: 4 razy Dołączył: 11 Mar 2012 Posty: 386 Skąd: Wrocław
Wysłany: 2014-08-21, 09:56
4 kontrole, 0 problemów. Żarniki świecą kolorystycznie jak zwykłe żarówki, a przez taką linię odcięcia nie ma mowy o oślepianiu, więc ciężko stwierdzić, że to wyrzeźbiony xenon. Tylko na chwilę po włączeniu są niebieskie, a później ładny biały kolor.
Wysłany: 2014-08-31, 19:05
slaw71 napisał/a:
może i fajnie wyglądają ale cena zaporowa
OK, no to podliczamy koszta (zaokrąglone):
- soczewki z osłonami - 300 zł
- komplet xenonów - 100 zł
- angele jako dawca kloszów - 250 zł
- no i ori Helleny w dobrym stanie, bo do czegoś trzeba wsadzić w/w - min. 100 zł
Już jest ponad 700, bez materiałów. Ringów nie liczę, bo to moje widzi mi się, też nie tanie
Posiadanie wyjątkowych lamp - bezcenne
No chyba, że ktoś jest zainteresowany kupnem kompletnych czarnych Angel Eyesów, to mogę przekleić klosze, bo jak na razie leżą gołe
nie o to mi chodziło, a Ty zaraz wyjeżdżasz z grubej rury.To tak jakbym ja lub ktoś inny chciał sprzedać auto w które włożył dużo kasy i dał cenę zaporową np 15000.Kupującego natomiast to nie obchodzi po prostu chce jak najtaniej kupić i takie wyliczenia nic nie dają i tyle.Życzę Ci aby się sprzedały za jak najrozsądniejszą cenę i wilk będzie syty i owca cała
Wysłany: 2014-08-31, 23:45
Sławku, wyliczyłem, bo niektórzy mogą sobie pomyśleć, że takie lampy się składa za 2-3 stówki janek, zmartwię Cię, bo jeśli aniołki się sprzedadzą to soczewki idą do mojego Leona, który tylko na to czeka
Tak myślałem, że wrzucę foty aniołków i hasło "na sprzedaż" i znowu skrzynka zawalona wiadomościami
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum