To że na wierzchu nie ma to nie znaczy, że jest zdrowa.
adam671, jak chcesz do ventyla kupić zdrową klapę to zawsze męcz sprzedawcę żeby zdjął blendę i lampy i pokazał dokładnie jak wygląda tam gdzie się lampki montuje od podświetlenia tablicy. I musowo sprawdź też dziury do przykręcania tablicy.
witam tak teraz to juz wiem kopiłem jedna piękna klapę nie sprawdziłem pod belka jak odkręciłem w domu to dziura wyleciała bez niczyjej pomocy tak ze nie mam do czego przykręcić s powrotem belki .
To że na wierzchu nie ma to nie znaczy, że jest zdrowa.
adam671, jak chcesz do ventyla kupić zdrową klapę to zawsze męcz sprzedawcę żeby zdjął blendę i lampy i pokazał dokładnie jak wygląda tam gdzie się lampki montuje od podświetlenia tablicy. I musowo sprawdź też dziury do przykręcania tablicy.
zgodze sie i też nie bo jak szukasz total igły to takiej juz nie ma bo to mk3
zgadza sie ale ja juz kupiłem i było trochę ukryte ratowałem moja klapę ale za dużo juz bierze dla tego chce wymienić na lepsza , a tak szczerze mówiąc napaliłem sie przy zakupie i trochę nadziałem sie na minę za to silnik i mechanika zrobiłem jak igla i nie zawodzi mnie
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum