Kruchy69 Już prawie mieszkam w Ventce Octavia, Vento
Silnik: z turbo Pomógł: 20 razy Wiek: 32 Dołączył: 30 Gru 2011 Posty: 1588 Skąd: Lublin
Wysłany: 2013-03-23, 20:20 [Kupie] Graty do Skody Octavii
Witam. W niedługim okresie czasu bede potrzebował paru gratów do mojej paSkódy, a mianowicie:
Najpilniejsze to poduszka skrzyni biegów i zaworek N75 do AGRa.
Mniej pilne, które mogą nawet by było lepiej zeby poczekały to:
Silniczek szyby lewej przedniej
Moduł komfortu 1J0 959 799
Przełącznik do elektrycznych lusterek
Przełaczniki do elektrycznych szyb.
No i szyba czołowa, no ale to najlepiej z lubelskiego.
Aha, i jeszcze jakby ktos miał, bądź ma jakis dostep, do schematu instalacji do takowej skody, to byłbym niezmiernie wdzieczny, bo musze sie zabrac za robienie tego, co ktos spartolił.
PS. Wiem ze moge znaleźć to na szrotach, ale po co mam obcym dawać zarobic, jak moge dać zarobic któremuś z was.
Czekam na propozycje.
sam numer bez żadnej końcówki? Przeważnie to one z różnymi literkami występowały, typu B, AH, C, J, N itd...
A co do instalacji, to ja taką fajną mam, co prawda napisane, że do Golfa/Bory, ale Octa to przecież też VW, więc jakbyś chciał, wrzucę na jakiś serwerek i byś mógł sobie ściągnąć.
_________________ Zielony borowik...
Silnik: z turbo Pomógł: 20 razy Wiek: 32 Dołączył: 30 Gru 2011 Posty: 1588 Skąd: Lublin
Wysłany: 2013-03-24, 10:56
no wlasnie bez, chyba ze sie wytarlo. Mowisz ze nia ma takiego czegos? No nic, jutro rozbiore i wyciagne.
A odnosnie tych schematow, to chetnie przyjme. Musze porobic zdjecia i wam pokazac co tam bylo kombinowane w tej paSkodzie...
Albo podłącz pod vag i sprawdź - ten też pokaże. Bo na 99% nie możliwe jest posiadanie numeru bez oznaczenia literowego - każda literka na końcu coś oznacza i może nie zagadać prawidłowo jak pomylisz literki.
Wysłany: 2013-03-28, 00:12
Ok. Teraz najpilniejsze to moduł komfortu, właczniki do lusterek i szyb (4x). Do szyb pasuje od golfa IV, bory i raczej jeszcze z Toledo Leona oraz passata B5 (3B).
Wysłany: 2013-04-30, 17:00
Elo elo.
Potrzbuje nowych gratów do układaniki, tj:
Moduł komfortu 1J0 959 799 L - pasuje również z passata b5, leona, toledo, golfa 4, bory,itp
Silniczek szyby lewej przód - podobno pasuje również z passata, ale nie jestem pewien. Z golfa 4 i bory nie pasuje na 100%
Linki/mechanizmy szyb tylnych - tak samo jak wyżej
Przełącznik lusterek - raczej tylko octavia
I też taka prośba, jeśli macie jakiś szrot u siebie, badz jesli byście byli na jakimś to byłbym wdzieczny, jakby ktoś sie o to zapytał, bo u mnie cieżko z tym (mało octavii sie u mnie rozbija ), a z allegro nie chce bo potrzebuje z pewnej reki, a wiadomo jak to sie teraz na tym allegro dzieje...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum