do sprzedania mam trochę gratów które zostały mi po moich poprzednich autach
audio :
1. radio ALPINE CDE - 9873 RB - 150 zł
2. wzmacniacz KENWOOD KAC 626 z kablami zasilającymi - 130 zł
3. maty wygłuszające boll stadnard 17 szt - 70 zł kpl.
4. nowe nieużywane dystanse z mdf do golfa 3 przód pod glosniki 165mm - 30 zł kpl
5. kpl glośników odseparowanych powerbass L-60c jak nówki, jździły u mnie w aucie bez wzmacniacza, nie katowane, nie charczą, stan jak igła, lekko przykurzone - 300 zł
jak by ktoś był zainteresowany całym kpl, audio to zrobimy jakąś promocję
1. kpl nokia dsp 20 jahre z wiązką - 430 zł
części :
1. mieszek ręcznego z vento, czarna skóra z czerwoną nicią, używany stan bdb - 5 zł
2. kpl. czarnych rączek - 30 zł
3. manetka MFA vento - 30 zł
4. metalowe ringi na zegary golf 3 - 50 zł
5. gałka zmiany biegów w skórze z golfa V wraz z ramką i mieszkiem, mieszek ma jedno małe przetarcie - 60 zł
6. halogeny mk3 ori hella, jeden mały odprysk od kamyczka, reszta stan bdb, krótkie blendy z foto w kpl. - 60 zł kpl
7. amortyzatory tylne sportowe jamex suche bez wycieków kpl jak na foto z gumami - 60 zł
8. poduszki górnego mocowania amortyzatora tył golf 3 vento kpl. skf prawie nówki - oddam za 20 zł kpl.
inne :
1. głośnik ori bmw e46 130mm - 20 zł
2. pudełko z nokii e52 z kpl, dokumentów i słuchawkami - 20 zł
mam jeszcze trochę innej drobnicy, jak porobie fotki to jeszcze dorzucę do tematu
Luqua, podchodzi, ale strasznie wysoko będzie na seryjnym "drucie" dla tego warto go obciąć i fajnie skróci skok zmiany biegów
fotki masz linku na samym dole pierwszego posta
mieszek na reczny sprzedany
halogeny sprzedane
_________________ Spełniaj marzenia, bo życie jest krótkie.
Silnik: 1.9TD
Wysłany: 2013-03-04, 17:54
Kolego 12zł z wysyłką jak odpowiada to jutro foto chyba ze interesuje Cie zakup okazyjnie wszystkich listew komplet 4x długa 4x krótka 55z wysyłką ja bym wolał kompletu się pozbyć oryginał wszystko nie zamiennik
_________________ VENTO DLA WAS TO 5 LITER ,A DLA NAS CAŁE ŻYCIE
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum