Potrzebuję dwuczęściowej obudowy stacyjki wraz z śrubami mocującymi do Vento '96 z regulacją kierownicy i poduszką powietrzną. Cena w ASO zabija - ok. 190zł
Silnik: 1,8 90KM B+G Pomógł: 158 razy Wiek: 43 Dołączył: 05 Mar 2006 Posty: 12924 Skąd: Łódź
Wysłany: 2007-04-25, 11:03
Na Allegro są, nawet taniej, bo ostatnio widziałem za 30 zł, ale szybko poszła. poza tym zagadnij do tych co sprzedają Ventki na części, ja tak wyrwałem po długich poszukiwaniach nieszczęsne czujniki ABS na tył...
Na Allegro są, nawet taniej, bo ostatnio widziałem za 30 zł, ale szybko poszła. poza tym zagadnij do tych co sprzedają Ventki na części, ja tak wyrwałem po długich poszukiwaniach nieszczęsne czujniki ABS na tył...
Właśnie szukam na Allegro bo widzę, że to jedyny sensowny finansowo sposób. Poza ASO nie sprzedają tego w sklepach z częściami.
Apropo ABS... jaki był objaw, że czujniki padły, przestała się świecić kontrolka ABS?
Silnik: 1,8 90KM B+G Pomógł: 158 razy Wiek: 43 Dołączył: 05 Mar 2006 Posty: 12924 Skąd: Łódź
Wysłany: 2007-04-25, 20:29
Kingu napisał/a:
przestała się świecić kontrolka ABS?
no właśnie zaczęła, a dokładnej gdy wszystko jest OK kontrolka zapala się i gaśnie po chwili i jest to oznaka że test absu wypadł pomyślnie. A u mnie nie chce zgasnąć. Kolejną, najbardziej odczuwalną zmianą jest brak absu, czyli po wciśnięciu hamulca nie masz tego trykania i koła zatrzymują się w miejscu a nie hamują pulsacyjnie...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum