Kruchy69 Już prawie mieszkam w Ventce Octavia, Vento
Silnik: z turbo Pomógł: 20 razy Wiek: 32 Dołączył: 30 Gru 2011 Posty: 1588 Skąd: Lublin
Wysłany: 2012-01-06, 17:37 CZĘŚCI DO VENTO OD A DO Z!
Mam rozbite vento. Ono tylko stoi i rdzewieje, także sprzedaje wszystkie części. Mam też jeszcze pare innych. Vento miało zrobionego SWAPa na silnik 1.6 D z golfa 2. Silnik jest po kapitalnym remoncie. Mam tez skrzynie do TDI. Kolor tapicerki - granatowy.
Ale np lampy tylne przyciemnone hella (te na klape) moge sprzedać za 6 dyszek.
jeśli to ori ciemnne hella to biore
do czasu fotek rezerwuje
_________________ Spełniaj marzenia, bo życie jest krótkie.
Silnik: z turbo Pomógł: 20 razy Wiek: 32 Dołączył: 30 Gru 2011 Posty: 1588 Skąd: Lublin
Wysłany: 2012-01-06, 19:51
Cytat:
jeśli to ori ciemnne hella to biore
Tak, tak to jest ori z mojego nowego Venciaka. I chodzi tylko o te które sie zakłda na klape, bo reszta poszła. A i na lewej bodajrze jest pekniecie... Jutro zrobie zdjecie i Ci podeśle.
aha myślałem że cały kpl. no to nic, dzięki
jak ktoś chce to brać
_________________ Spełniaj marzenia, bo życie jest krótkie.
Wysłany: 2012-01-07, 12:07
Skrzynia razem z oznaczeniem
Tutaj cały venciak
A tutaj mam tak:
-Wtrysk z kolektorami dolot. i wylot. do 1.8 AAM 90 zł
-pompa wsopmagania 60 zł
-alternator golf 2 - 45 zł
-gaźnik golf 2 - 80 zł
i dużo innych.
Koło zapasowe 30 zł
PimVW napisał/a:
panel od nawiewu thermotronic jest?(ten plastik wokol pokretel)
Wysłany: 2012-01-07, 19:02
pawel39106 napisał/a:
Fotel kierowcy ile ma pokręteł regulacji?
Ma 2 pokrętła i jest regulowany w 5 płaszczyznach (oparcie, regulacja oparcia na odcinku ledzwowym kregosłupa, góra-dół, przechył całego fotela i przód-tył)
adamwwy napisał/a:
Ta pompa wspomagania to z odstawioną flanszą jest?? Bo potrzebuję do Passata B4 1.8
tzn? ja ja troche przerabiałem pod diesla, bo tam masz troche wiekszy odstep flanszy od wału bo jest szerszy rozrzad.
Ma 2 pokrętła i jest regulowany w 5 płaszczyznach (oparcie, regulacja oparcia na odcinku ledzwowym kregosłupa, góra-dół, przechył całego fotela i przód-tył)
A mógłbyś dać dokładne zdjęcie tych regulacji? I wogóle pstryknij kilka zdjęć jak jest gdzieś przetarty czy coś. I pasażera fotel też.
_________________ Ze słodkich rzeczy najbardziej lubię wódkę.
Wysłany: 2012-01-14, 11:04
pawel39106 napisał/a:
Cytat:
A mógłbyś dać dokładne zdjęcie tych regulacji? I wogóle pstryknij kilka zdjęć jak jest gdzieś przetarty czy coś. I pasażera fotel też.
Lewy fotel i jego regulacje
Tutaj mała dziurka w lewym fotelu
prawy fotel. Ten juz nie ma tylu regulacji
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum