Silnik: 1.8 B + G
Wiek: 37 Dołączył: 19 Mar 2011 Posty: 228 Skąd: SCZ in Warsaw
Wysłany: 2011-10-01, 09:25 linka sprzęgła
Mam wymienioną linkę sprzęgła z policyjnego vento również 1.8 i po 3 tygodniach zaczęła mi szfankować nie odbijając do końca tylko jakby do połowy a wczoraj mi wpadło sprzęgło i nie mogę zmienić biegów.
Bardo proszę o pomoc czy da się to jakoś naprawić czy znów czeka mnie wymiana linki.
Sama przyjemnosc z samoregulatorem....
W krotce i Ciebie szlag trafi z ta linka Szukam metody jak zamocowac ucho linki z mk2 bo ta ma reczny regulator, dlugosc ta sama tylko mocowanie do pedalu nie to.
_________________ VW Vento 1.9TDI 1Z++ Na potęge Posępnego Czerepu, mocy przybywaj!
Captain Planet, he's our hero. Gonna take pollution down to (Euro)0
W TDI nie ma linki od tego trzeba zaczac Ja mowie o lince w 2.0 w Vento brata.
No ponoc jest a nikt nie zna jej numeru.
_________________ VW Vento 1.9TDI 1Z++ Na potęge Posępnego Czerepu, mocy przybywaj!
Etka mowi: part 1h1 721 335 m approx. 130mm
longer than previous 1h1 721 335 k
one
part...335 m installation technically
possible, use cable ties for routing in
engine compartment.
To ja taka trzymalem w rece w sklepie i byla dluzsza, mocowanie do pedalu ok, do lapy inne ale tez daloby rade zamontowac, ale stanowczo za dluga.
Silnik: 1.8 B + G
Wiek: 37 Dołączył: 19 Mar 2011 Posty: 228 Skąd: SCZ in Warsaw
Wysłany: 2011-10-05, 19:51
Koledzy mam pytanko bo mówiliście, że nie pasi linka od 1.8 do 2.0 a tutaj widzę, zę one są uniwersalne.
Podaję, źróło:
http://allegro.pl/linka-s...1841386646.html
Proszę o wypoweidź kogoś kto się zna.:)
W tej tabelce jest, ze linka pasuje do 1.9TDI... kpina
Tam nie ma linki, jest hydrauliczny wysprzeglik.
Wg mnie linka 1.8 i 2.0 to ta sama bo skrzynia ma ten sam system mocowania linki do lapy. W 1.6 jest inaczej.
No i dochodzi szczegol, ze linka jest z samoregulatorem a ja szukam takiej z recznym regulatorem (cos ala sruba rzymska)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum