Witam. Mam na sprzedaż swoje 2 vento 1.8i 90km jeździ,pali na chodzi tylko brak opłat. Sprzedać mogę na w całości najlepiej za np.750zł jak stoi można nim jechać jak się wleje paliwa. Albo silni,skrzynie i cały osprzęt z elektryką na swapa za 1000zł. Fotki wrzucę po południu. Bo kuzyn miał brać robić z 2 jedno ale nie ma czasu na zabawę taka i zaśmiecają mi one podwórko:). Fotki później będą
Tak wyglądało:
Teraz nie ma wnętrza tzn dywanów,platsików,siedzeń. Wszystko to mam oczywiści./ JAk ktoś chce kupić to najlepiej chcę się pozbyć całego auta 2 budę mogę dać gratis D
Silnik: 1.8 i 2.0 Pomógł: 1 raz Wiek: 39 Dołączył: 31 Gru 2010 Posty: 226 Skąd: Wrocław
Wysłany: 2011-09-16, 08:38
Cena jaka mnie interesuje to 400zł oferta ważna do poniedziałku. Oczywiście wrzucam do auta wszystkie plastiki,fotele i kanapy. Silnik w pełni sprawny pali od strzała,skrzynia ok,sprzęgło ok. Cena jaką podałem to za silnik i skrzynie ale sprzedaję CAŁOŚĆ:)!!:)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum