klapa bez lamp i blendy 80zł
lampy + blenda 120zł
dzwi kompletne 130zł
zderzak tył 75zł
szyberdach elektryczny kompletny 200zł
airbag kierowcy pasarzera po 80 zł
fotele stan idealny po 100zł
silnik + skrzynia 800zł
i duzo innych
niektóre ceny do negocjacji
alufelgi z oponami 350zł
po wpłacie na konto wysyłam kurierem paczka do 30kg 15zł
pobranie pocztą polską 20zł
przy zakupie powyżej 400zł wysyłka gratis
poszukuje plasticzku który okala guzik na rączce od ręcznego...to ten plastik który dociska skórę a w środku rusza się guzik zwalniający zaciągnięty ręczny... wazne by mizl wszystkie zaczepy
_________________ Volkswagen Vento Klub Polska nic więcej się nie liczy ...
się chyba nie dogadaliśmy teraz na zdjęciu dopiero dopatrzyłem i Ty masz kontrolkę od poduch aby a mi potrzebne poduchy i abs w jednym więc chyba nic z tego niestety
Silnik: 1Z
Wysłany: 2011-06-30, 20:10
kupiłem u tego czlowieka ponad 2 tygodnie temu hokej i do tej pory go nie dostalem, nie odpisujesz juz na PW więc moze tu napisz jak wygląda sprawa, bo mi zalezy na czasie
Silnik: 1Z
Wysłany: 2011-07-01, 12:35
a więc tak, hokej który kupiłem u tego forumowicza dziś przyszedł także sprawa wyjaśniona, ale na przyszłość sami oceńcie czy chcecie z kimś takim robić interesy, za hokej przelałem pieniądze 13 czerwca a został wysłany 30 czerwca i to po wielu meilach przypominających, dodam tylko że wysyłka była kurierem, z mojej strony to wszystko, więcej interesów z tym człowiekiem robił nie będe, pozdrawiam
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum