witam,
może z Was ma ktos na zbyciu niepotrzebną (z rozbitym skłem, połamaną) lampę przednią, prawą od strony kierowcy??? potrzebuje plastikowego elementu, który znajduje się wewnątrz lampy i odpowiada za przymocowanie reflektora do lampy i co najważniejsze za ustawienie wysokości świateł. Mój niestety się połamał
Mi też się to ustrojstwo kiedyś połamało, ale nie szło tego skleić, bo to takie tworzywo, że za cholerę się nie sklei.
Gdzieś miałem właśnie prawą lampę, bo dostałem kamieniem i zrobiła się dziuuuuuuura, ale gdzie, to nie wiem...
nie moga dać fotki, bo lampa sklejona i poki co tak jeżdże, czekam na odpowiednią część i dopiero będę rozklejał lampę. to jest w wewnątrz lampy od str pasażera, jak się patrzy na wprost lampy to ten plastik jest po lewej stronie czyli od zewnętrznej str auta
dżodżo, no jest lampka. lewa z dziurką w szkle od kamienia. Lampa prawie nowa, kupiona oryginalna nówka jakieś 2 lata temu.
Tobie chodzi lewa czy prawa?
Bo napisałeś prawa od strony kierowcy, ale z której strony patrząc?
Moja jest lewa, ale od strony kierowcy
_________________ Zielony borowik...
Ostatnio zmieniony przez sebastian 2009-07-28, 15:40, w całości zmieniany 1 raz
właśnie tak myślałem, że jest klejone, jak nie znajdę nic to dam Ci znać i zabierzesz na zlot i sie dogadamy jakoś
i pytanie do Sebastiana, czy możliwe jest oddanie/kupienie właśnie elementu nr 3 na fotce??
Ostatnio zmieniony przez dżodżo1986 2009-07-28, 21:54, w całości zmieniany 1 raz
Znalazłem ten plastik, jeden jest połamany ale drugi jest elegancki Mogę Ci go oddać za przysłowiowe piwo. Tylko że w grę wchodzi jedynie wysyłka bo na zlocie niestety mnie nie będzie
Fotka tego plastiku:
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum