mi powiedzial ze maja ale z niemcowni sciagaja 140 zł
Cena całkiem możliwa ponieważ jak dowiadywałem się we wrześniu zeszłego roku to było koło 100 paru złotych jak pisze idgray. Teraz ponieważ euro sporo podrożało może byc taka cena
spyro wszystko można kupic z wypasu bagatka w ASO, boczki po 150 zł, próg za 60 zł itd podaje tu ceny jakie były we wrześniu jak dowiadywałem się o podbitkę, teraz pewnie jest dużo drożej, co do spinek o które się pytasz to wiem że w ASO miły Pan jak mi podał cenę to była jakaś chora tzn spinki do podbitki klapy to coś koło 50 % ceny podbitki były
W Inter Carsie od pewnego czasu współpracują z firmą która produkuje czy też importuje spinki itp i cena jest duuuuzo tańsza a jakość wcale nie najgorsza
troche mineło.. ale rozpetałem 2 wojne
wiec 200zł było z wysyłka jak pisalem za wysylke musicie dac 20 do 30zł
jak równiez pisalem to wszystkie spinki sa do niej a ze ich kilka jest to tez kasy troch wyjdzie .... napewno jest ich ponad 10sztuk
jezeli miał bym ja sprzedawac za 100zł to nie sie poprostu nie chce... jak nie zarobie to nie sprzedam (jestem handlowcem ) a ze mamy wolny rynek to cena jest taka jaka jest... jak w takim tempie bedziecie w ASO kupowac to nigdy nie zdarzycie bo zawsze bedzie szkoda kasy...
a ze jest to oryginał to niech lezy ... na zime sie przydaje ...
Pozdrówko dla VWenciarzy
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum