Silnik: ... Pomógł: 302 razy Dołączył: 18 Mar 2006 Posty: 10606 Skąd: ...
Wysłany: 2008-12-23, 15:03
bradley napisał/a:
Tego konstruktora, ktory wymyslil astronomiczny skok lewarka to bym za jaja powiesil.
Masz coś zwalone...osobiscie sam w wakacje zgubiłem taka gumową tulejką i lewarek strasznych luzów dostał...dorobiłem co trzeba i jest mały skok...już pisałem o tym na forum
_________________ VW Vento 1.9TDI 1Z++ Na potęge Posępnego Czerepu, mocy przybywaj!
Captain Planet, he's our hero. Gonna take pollution down to (Euro)0
Zgadza sie, ale w cywilizowanych samochodach chwyta sie za drazek i pcha do przodu i wchodzi trojka bez problemow, w vento trzeba bardziej pchac na prawo.
_________________ VW Vento 1.9TDI 1Z++ Na potęge Posępnego Czerepu, mocy przybywaj!
Silnik: ... Pomógł: 302 razy Dołączył: 18 Mar 2006 Posty: 10606 Skąd: ...
Wysłany: 2008-12-23, 16:56
bradley napisał/a:
Zgadza sie, ale w cywilizowanych samochodach chwyta sie za drazek i pcha do przodu i wchodzi trojka bez problemow
Dokładnie...ja tak ma....drążek od razu po wyjęciu jakiegokolwiek biegu wskakuje na środek...czyli miedzy 3 a 4...wystarczy lekki i krótki ruch do góry i jest trójeczka.
Ostatnio zmieniony przez bradley 2008-12-23, 23:57, w całości zmieniany 1 raz
Silnik: 1.8 90KM Pomógł: 4 razy Wiek: 40 Dołączył: 08 Paź 2008 Posty: 271 Skąd: Jelenia Góra
Wysłany: 2008-12-24, 15:36
dzis zwrocilem uwage jak jest u mnie...
drazek sam wraca do pozycji miedzy 3 a 4 a trojke wbijam pchajac dzwignie w przod....gdy dawalem lekko w prawo wbijala sie piatka...
Silnik: w planach Pomógł: 17 razy Wiek: 45 Dołączył: 06 Lis 2008 Posty: 943 Skąd: Lublin
Wysłany: 2009-03-19, 20:20
krzeszak napisał/a:
Szwagierku myślę ze temat aktualny...chodź widzę w dziwny sposób ucichł mam nadzieje ze sie nie rozmyśliłeś i nie szukasz BMW
nie ma mowy abym zapomniał lub się rozmyślił
są autka które mi sie podobają ale tylko jedno mam zamiar zakupić i wiadomo jakie
a że narazie czekam na gotówkę to przestałem przeglądać aukcje bo se tylko smaka robie
No to super bo już byłem w strachu po tym jak żeś zaczął zachwalać baśkę Banderasa
Jak już będziesz miał kasiorke to daj znać to wspólnymi siłami wyszukamy takie vento ze nie jedno BMW będzie kucac
_________________ Volkswagen Vento Klub Polska nic więcej się nie liczy ...
Ostatnio zmieniony przez krzeszak 2009-03-19, 20:35, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum