Witam,
Panowie potrzebuje schemat podłączenia kabli zapłonowych. Wymieniałem świece kopułke i palec,namieszałem coś w kablach i nie mogę teraz dojść do ładu
tylko że mi sie wydaję że trzeba spojrzeć na pozycję palca i wtedy podłańczać kable na kapułce w kierunku ruchu zegara w kolejności 1 3 4 2 ( cyfry to świece w kolejności zaczynając od lewej ) - bo po zdjęciu Tygrysisko, to można sie troche pomylić - bo ja mam np ten środkowy kabel ( co i dzie do cewki czy jak to tam sie zwie ) obrócony w drugą stronę no i wtedy by już nie pasowało
- a więc zobaczyć przed którym stykiem stoi palec i wtedy zaczynając od niego 1 kabel do 1 świecy od lewej, 2kab ( idąc w kierunku zegara) do 3świecy, 3kab do 4 świecy i 4kab do 2 świecy - jak pamietam to tak to z wójkiem robiłem
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum