Wysłany: 2009-03-01, 22:29 NA ilu poduszkach zawieszony jest silnik 1.6
NA ilu poduszkach zawieszony jest silnik 1.6 . Prawdopodobnie zerwała się poduszka,objawia się tym że tłumik wali po podwoziu i przy wysprzęglaniu silnik zmienia swoje położenie.Jeśli ktoś ma jakieś informacje na temat kosztów naprawy,numerów części,lub schemat to proszę o pomoc
zapewne 1.6 jest na 3 poduszkach, ale nie mogłem tego nigdzie znaleźć. A te objawy to może być tłumik drgań ten elastyczny mógł się poluzować. wjedź na kanał i pomajtaj wydechem. Zobaczysz gdzie masz luz i będziesz wiedział co wymienić.
Poduszki są niedrogie, ale ide dokładnie kosztują to Ci nie powiem.
zapewne 1.6 jest na 3 poduszkach, ale nie mogłem tego nigdzie znaleźć. A te objawy to może być tłumik drgań ten elastyczny mógł się poluzować. wjedź na kanał i pomajtaj wydechem. Zobaczysz gdzie masz luz i będziesz wiedział co wymienić.
Poduszki są niedrogie, ale ide dokładnie kosztują to Ci nie powiem.
na razie nie mam czasu to sprawdzić jak się tym zajmę to opiszę tą awarię.tylko przydał by mi się jakiś schemat .mimo wszystko dzięki na pewno zacznę sprawdzać zawieszenie wydechu
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum