Wysłany: 2009-02-05, 13:21 Jak rozkleić tylne lampy :/ ??
Witam. Mam takie brzydkie lexusy w chromie i chce je otworzyć i prysnąć w środku na czarno i tu pytanko jak to badziewie rozkleić ? Opalarką je grzać czy czym ? Tak rzeby sie lampa nie przypalila a rozkleiła... :/
no własnie takie rzeczy sie od zewnatrz robi:)
a najlepiej wez orginały i psiknij je na czarno tak jak zrobił jezeli nie masz orginałow to ja mam na sprzedanie
Tygrysisko, wirc mowisz zeby tylnich lapm nie rozklejac??/ bo ja mam czarne oryginalne ale jeden odblask tam gdzie zamek mam pekniety i mysle zeby kupic zwykły i pomalowac go na czarno ale mialem rozklejac ale chyba najpierw sprobuje tak jak mowisz od zewnatrz
_________________ MNÓSTWO WYJAZDÓW, TYLE SAMO POWROTÓW
Jak masz kuchenkę z piekarnikiem elektrycznym to włącz na 60 stopni na 30 minut (rozgrzany piekarnik). Tylko się nie poparz, coby nie było na mnie Tak rozklejałem reflektory w Passku B5.
Ale i bez piekarnika dasz radę. Tylko cierpliwości.
Czajnik, garnek, gorąca woda i dajesz - trochę czasu to trwa (w zależności od lampy) ale da się odkleić
No i dupa zbita. Próbowałem gorącą wodą i dalej trzyma. Troche tylko klej puścił. Do piekarnika racczej też nie bede wsadzał bo wydaje mi sie, ze to i tak już nic nie da. Jak by te lampy były nowe i klej jeszcze w miare swierzy to tak, ale one maja już troche czasu i ten klej twardy jest... Zostaje mi tylko opcja oklejenia ich folią...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum