No właśnie nie w moim kolorze, ale to nie szkodzi, tylko cena zabójcza, z przesyłką 210zł to trochę za dużo. Nie widzę też regulacji, żeby tylko nie okazało się że to fotel z wersji angielskiej.
tylko cena zabójcza, z przesyłką 210zł to trochę za dużo
cóż... jak się nie ma co się lubi to się lubi co się ma, co prawda...ale w sumie to masakra z tą ceną..
piotrek_inf napisał/a:
Nie widzę też regulacji
reg. pochylenia fotale na bank musi mieć, ale jak coś to zawsze mozesz zagadać ze sprzedawcą, by Ci foteczki przesłał. Nie wszystkie fotele miały pełny zestaw regulacji...
piotrek_inf napisał/a:
żeby tylko nie okazało się że to fotel z wersji angielskiej.
Jakby był z angielskiej, to miałby regulację po prawej stronie, a jak widzsz, nie ma.
Jakby był z angielskiej, to miałby regulację po prawej stronie, a jak widzsz, nie ma.
Ale fotel pasażera w aucie angielskim jest fotelem kierowcy w aucie euro, czyli to jest identyczny fotel tylko bez regulacji, jestem dość wysoki i bardzo mi zależy na regulacji przynajmniej wysokości.
sebastian napisał/a:
No w ogłoszeniu wzór niby taki sam...
W moim ogłoszeniu 3 post to zdjęcie fotela gościa który mi oferował ten właśnie fotel z rozdarciem takim, a ja mam takie fotele:
Za taki fotel, z taką regulacją mogę dać 200zł:
Ostatnio zmieniony przez piotrek_inf 2009-01-12, 20:06, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum