wprowadzasz troszkę ludzi w błąd, albo nie masz AGG albo sam nie zmieniałeś. Tu masz przykład AGG http://allegro.pl/item497...f3_kod_agg.html
na dodatek na tych fotkach pasek napędu pompy leci od góry, co jest częstą pomyłką przy zakładaniu, bo powinien iść na około.
Nie wprowadzam nikogo w błąd .Mam Vento 2.0 AGG .Pasek wielorowkowy napędza wspomaganie ,alternator ,oraz sprężarkę klimy .Pasek rozrządu napędza pompę wody ,aparat zapłonowy . Kółko zębate od pompy wody umieszczone jest za deklem przykrywającym pasek rozrządu .
A cha z tego co widziałem na zdjęciach to mój układ jest podobny do tego który pokazał Tygrysisko .Ja to opisałem trochę na skróty tzn. Pasek klinowy +wielorowkowy podałem jako jeden ,żeby nie kombinować .Normalnie trzeba by rozbić ,klinowy -wspomaganie ,Wielo..-alternator, klima, pompa itd.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum