Silnik: 1,8l ABS B+G Pomógł: 52 razy Wiek: 42 Dołączył: 29 Lis 2007 Posty: 3837 Skąd: near 3CITY
Wysłany: 2008-11-06, 22:48
Jakie jaja? Był po 16 teraz 13, no to samo się na język nasuwa ze promocja. Dla Mapeta szacun za ładne zrobienie Ventyla. (w ogóle jak się patrzy na zdjęcia jak wyglądał zaraz po zakupie)
Silnik: ... Pomógł: 302 razy Dołączył: 18 Mar 2006 Posty: 10606 Skąd: ...
Wysłany: 2008-11-07, 11:42
silverek napisał/a:
dlaczego robicie sobie jaja z naszego kolegi jego sprawa z czym sprzeda moze wstawi tam drewnianą ławkę
Nikt sobie jaj nie robi....
Po prostu wrzuciłem link do nowej aukcji...
na nowych warunkach czyli bez gwintu, alu i foteli (Recaro)...
bez żadnych podtekstów.
to nie jest mój kolega więc mam tow du... I mówiłem że za 17 tys to sobie pomarzyć może, widać słucha chłopak mądrzejszych od siebie i zniżył cenę
Oj spyro wiesz dobrze że jeśli Ty byś słuchał to Venciaka przed remontem silnika byś sprzedał a tak ładujesz w niego kasę a końca nie widać ech ...... rezultat tych inwestycji tez pozostawia wiele do życzenia
_________________ Vento wersja silver & black
Ostatnio zmieniony przez piru 2008-11-07, 13:59, w całości zmieniany 2 razy
Silnik: ... Pomógł: 302 razy Dołączył: 18 Mar 2006 Posty: 10606 Skąd: ...
Wysłany: 2008-11-07, 15:09
piru napisał/a:
Oj spyro wiesz dobrze że jeśli Ty byś słuchał to Venciaka przed remontem silnika byś sprzedał a tak ładujesz w niego kasę a końca nie widać ech ...... rezultat tych inwestycji tez pozostawia wiele do życzenia
Ale to nie jest temat o furce Spyra. A poza tym Spyro z tego co wiem nie ma zamiaru sprzedawać autka, więc nie kumam kontekstu wypowiedzi.
Jejku, przestańcie...
Zaraz zacznie się to, co było tuż po zlocie - dziwne podteksty, najeżdżania itp.
Mapet sprzedaje furkę, to jego sprawa, a co chwila jakieś dziwne insynuacje. Jego sprawa, czy sprzeda za 13 tys, czy za 20 tys.
Silnik: PAROWY Pomógł: 10 razy Wiek: 49 Dołączył: 29 Mar 2008 Posty: 733 Skąd: POLSKA
Wysłany: 2008-11-07, 15:46
na ogół na forum powinny być nasze problemy z furkami a nie obrabianie komuś tylko po co to napewno nikt z nas by nie chciał być w taki sposób traktowany
Koniec dyskusji, Panowie...
Zamknąć ten temat, albo go wywalić całkowicie, bo nie ma sensu taka rozmowa, która nic nie przynosi, nic nie wnosi, a tymbardziej nie jest na temat.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum