Silnik: 1.9 Td 55Kw Pomógł: 4 razy Wiek: 37 Dołączył: 27 Mar 2008 Posty: 809 Skąd: Litwa, Wilno
Wysłany: 2008-10-27, 14:58
tego 2 linku mi calkiem nieotwiera pisze ze: Błąd 404: Strona nie została znaleziona
_________________ 1st. auto IZ Combi 1.5 benzyna white 85r. - Dead
2nd. Opel Ascona 1.6i GLS silver sedan 87r. - Almost Dead
NOW!!! VW Vento 1,9TD AAZ GL Blue Metalic FOREVER!
no to ja nie wiem ale zobacz jaki przekombinowany ten Ventylek, kierownica of golfa 2, siedzenia z przodu założone inne niż z tyłu, powinny być takie fajne jak ja mam
Silnik: ... Pomógł: 302 razy Dołączył: 18 Mar 2006 Posty: 10606 Skąd: ...
Wysłany: 2008-10-27, 15:13
No fakt...jakiś taki posłkadany...a i tak jest najlepsza ostatnia fota z podniesionym bagażnikiem...nie wiedziałem że w vento bagażnik się podnosi razem z tylną szyba.
ale jesli koleś pomylił fotki to przeciez później widział co wystawił, powinien to zminic bo nie wydaje mi sie aby ludzi byli tak głupi aby łyknąć takie coś Nawet jak ktoś widzi Venciaka to odrazu widac ze kuperek łącznie z szybą mu sie nie otwiera. Ogólnie oferta dla mnie
fakt że jest troszkę zbyt idealny jak na swoje lata, grill założony od nowszego modelu, kierunki siakieś inne no ale może az tak zadbany?? tylko cały czar pryska jak widzę taki piękny silnik czyściutki ale mimo wszystko warto zobaczyć na żywca auto w celu dokładniejszych oględzin
Ostatnio zmieniony przez adbaca 2008-10-27, 17:42, w całości zmieniany 1 raz
Aukcja jak dla mnie smieszna baaaardzo... Ale jedna rzecz mnie zwalila z nog.
"
Jedyny sposób transportu auta, ze względu na zawieszenie to laweta. Możliwość dowozu do klienta przy zwrocie kosztów."
:o haha... Ojej :o A i ten znaczek vr6 na schowku Ogolnie Poleeeecam! haha
od Spyro: dodaję screena:
Ostatnio zmieniony przez spyro 2008-10-28, 19:13, w całości zmieniany 1 raz
Wysłany: 2008-10-28, 19:27
Ktoś tu leci w h....z tym ogłoszeniem.
Widac że furka chodziła na innych kołach bo bez sensu byłoby przerabiane błotników....samochód składany z kilku elementów, które nawet nie zostały pomalowane....no i ten napis KAMIKAZE na przedniej szybie wymiata.
Silnik: 1.9 Td 55Kw Pomógł: 4 razy Wiek: 37 Dołączył: 27 Mar 2008 Posty: 809 Skąd: Litwa, Wilno
Wysłany: 2008-10-28, 19:28
fuj jak to strasznie wyglada!!!
_________________ 1st. auto IZ Combi 1.5 benzyna white 85r. - Dead
2nd. Opel Ascona 1.6i GLS silver sedan 87r. - Almost Dead
NOW!!! VW Vento 1,9TD AAZ GL Blue Metalic FOREVER!
wydaje mi sie że trafiłem z załozeniem takiego postu ponieważ zawsze każdy może zerknąć na kicz jaki jest wystawiany na aukcjach oraz czasem możemy wyczaić jakąś naprawdę dobrą okazje
I taki temat juz chyba jest nie ? Mnie osobiscie kicz mało interesuje a
napewno mniej niz dobre okazje więc może nich to na dwa tematy bedzie podzielone.
Jak myslicie ?
To, to pikuś.
Ta aukcja to wisi od ponad dwóch lat, bo jak szukałem auta dla siebie, póki tego jeszcze nie miałem, to pamiętam, że się na to jeszcze napatoczyłem. Także on to bije wszelkie rekordy, a allegro to tylko ręce zaciera http://www.otomoto.pl/ind...how&id=C2543954
Wysłany: 2008-10-29, 17:08
Panowie wrzucajcie screeny.
Odnośnie tej VR-ki...to lipa troche...całkowity golf front no i brak listw bocznych z napisem vr6....także chyba niezłego dzwona zaliczyła i ktoś ja tanim kosztem skadał.
Wysłany: 2008-10-29, 18:42
Czy ja wiem czy to taka okazja...przebieg wprawdzie tylko 39 tys ale buda wygląda jakby z milion km przejechała...prawie cała furka do malowania i wymiany błotników.
Wysłany: 2008-10-29, 20:07
Morfeusz142 napisał/a:
Rocznik ten sam co mój, kolor też. Moje przednie błotniki wyglądały tak samo ale przy 189 tys.
Własnie do tego zmierzam.
O sorki za OT....ale tak własnie kończą błotniki gdy się nie wymywa ich pod ciśnieniem za nadkolami...gdyż nadkola puszczają syf. Ja na szczęście szybko to odkryłem i odratowałem błotniki...tak że, koledzy zaglądajcie czasami pod nadkola
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum