siemanko,chodzi mi o to ze bez znaczka vw wylada to jak stara vectra,no nie wierze ze tylko ja mam takie skojarzenia.postawcie vedke z tym grilem i vectre popatrzcie z przodu to bedziecie wiedziec o co mi chodzi.spyro bez nerwow to moje zdanie nikt nie mowi ze twoja vedka jest zla ale ja tego bym nie wrzucil do mojej. pozdro.
Silnik: 1,8 90KM B+G Pomógł: 158 razy Wiek: 43 Dołączył: 05 Mar 2006 Posty: 12924 Skąd: Łódź
Wysłany: 2008-08-25, 11:12
no to ta Vectra wypisz wymaluj przypomina pierwszy grill z ventek a nie ten mój, ja mam ten "średni" co montowali go od 1995 bodajże, zresztą moim zdaniem to najładniejszy grillik do ventki.
no to ta Vectra wypisz wymaluj przypomina pierwszy grill z ventek a nie ten mój, ja mam ten "średni" co montowali go od 1995 bodajże, zresztą moim zdaniem to najładniejszy grillik do ventki.
ok ok.napisalem jak ja to widze.sebastianek widze tez dostrzegl podobienstwo.a z daleka to juz calkiem nie poznasz co jedzie.bez znaczka troche to cienko wyglada.pozdro.
Silnik: 1,8 90KM B+G Pomógł: 158 razy Wiek: 43 Dołączył: 05 Mar 2006 Posty: 12924 Skąd: Łódź
Wysłany: 2008-08-25, 21:23
Twim tokiem myślenia idąc to wszystkie grilla bez znaczka sa fuj, a moim zdaniem cały urok w nich to własnie brak znaczka, mój furak nie ma już ani z przodu ani z tyłu. Ale właśnie dzięki temu czymś się różnią, bo jak wszystkie miały by to samo to byłoby nudno...
nic takiego nie napisałem.
dla mnie, po prostu, to dwa różne grile.
Aczkolwiek, kiedyś mi się podobały grile bez znaczka, ale teraz nie założył bym takiego - znaczek musi być
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum