jeśli mnie pamięć nie myli to ja chyba mam takie coś u siebie
A zobacz, czy jednak Cię pamięć nie myli i zarzuć foteczkami od dołu, jak to wygląda (jeśli możesz, masz taką możliwość - nawet aparacikiem od dołu...)
Silnik: ... Pomógł: 302 razy Dołączył: 18 Mar 2006 Posty: 10606 Skąd: ...
Wysłany: 2008-07-18, 17:47
teraz nie mam takiej możliwości żeby fotki teraz pyknąć ..ale jakoś postaram się to zrobić
(może będa nawet dzisiaj późnym wieczorem ale nie obiecują
Te plastikowe osłony są przykjręcane na 4 srubki, 2 do hokeja (zaznaczone na żólto) i dwie do końcówki nadkola (na czerwono)....pisząc końcówki mam na myśli najbardzie wysunięty punkt nadkola do przodu....czyli po odwrotnej stronie tego miejsca gdzie się chlapacze czepia....
A co, Wy tego nie macie?? to nawet widac jak się maskę podniesie...prawa osłona idealnie klakson osłania....
Ostatnio zmieniony przez Paweł J. 2008-07-18, 17:49, w całości zmieniany 2 razy
To wychodzi na to, że Tygrysisko, pomimo, iż ma wersję CL, czyli "golasa", to ma bardziej wypasioną od mojej GL-ki - co to się porobiło na tym świecie...
no mój Ventek od początku w Polsce,więc widać na polski rynek przyoszczędzili
Ale skąd wiesz, może poprzedni właściciel wyciągnął to i nie założył, albo w serwisie kiedyś, coś robiąc, wyciągnęłi, a później już zapomnielitego założyć...
Silnik: 1,8 90KM B+G Pomógł: 158 razy Wiek: 43 Dołączył: 05 Mar 2006 Posty: 12924 Skąd: Łódź
Wysłany: 2008-07-20, 12:14
Możliwe, chociaż gościu (poprzedni właściciel) robił najmniejsze pierdółki w ASO, dał mi pokaźną tekę z wszystkim fakturami od samego początku i pewnie jakby coś się z tym stało to by założyli mu nowe...
takowa osłona z allegro moim zdaniem jest do
jekieś letkie otarcie lub zachaczenie nią o podłoże spowoduje jej połamanie i moment się rozleci, z takiego kiepskiego plastiku jest ona zrobiona.
Jeśli już to tylko ori zakładać a napewno i do benzyny się da ją zamontować bez problemu.
na focie allegorwej osłony nie ma zabków na org są - kiedyś na giełdzie była oslona nie mialem kasy przy sobie koleś chcial za nia 80zł i też nie miala zabków ale wygladała na solidną i raczej była ori - pytałem czy pasuje do benzyniaka a on pokazal mi na niej ślady ( linie na skraju osłony do wyciecia ) i mowił ze jak nie pasuje to trzeba to wyciac i bedzie pasowało - prawda to ? ma ktoś z urzytkowników osłone pod silnikiem udokumentowaną foami?:D
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum