Kupię ramy do komputera SDR-y 133 MHZ 512 MB. Jeśli ktoś ma takowe, a jak wiadomo sa one już stare, a zalegają komuś, to odkupię od kogoś. (oczywiście sprawne i działające w 100 %)
[ Dodano: 2008-04-26, 14:24 ]
Lub ewentualnie pamięci DDR, ale taktowane na 266 MHZ - również 512 MB
Silnik: 1,8l ABS B+G Pomógł: 52 razy Wiek: 42 Dołączył: 29 Lis 2007 Posty: 3837 Skąd: near 3CITY
Wysłany: 2008-04-26, 15:22
Ja mam do opchnięcia ddr I ale to jest 256 MB i wyjąłem ze starego pc takie coś
Ale nie wiem co to jest (wyjąłem z gniazda obok procka), chyba RAM. Ale jaką ma prędkość nie wiem.
ten drugi to pamięć simm czy jakoś tak - one jakoś max wychodziły do 32 MB - na tamte czasy to był szał A 256 mnie nie urządza - bo na razie tyle obecnie mam, ale w SDRamie. Dlatego szukam czegoś od 512 wzwyż. Wiem, ze na allegro jest tego masa, ale dlatego się tu spytałem, bo może ktoś z was chce się tego pozbyć.
Póki co zalicytowałem jedną, zobaczymy co z tego wyjdzie. Bo jak licytacja przekroczy wartość nowej, to wtedy nową kupię, bo jak używka czy nowa w tej samej cenie to nie ma sensu pakować się w używki.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum