Silnik: TDI 1Z+ Pomógł: 52 razy Wiek: 44 Dołączył: 10 Mar 2006 Posty: 3284 Skąd: Pruszcz Gdański
Wysłany: 2008-04-24, 00:08
cinek82 napisał/a:
Wam też się taki pech przytrafił?
nam nie
Ani brat ma całą popękaną szybę w swojej skodzinie i wypadałoby ją wymienić
cinek82 napisał/a:
A ja nie mogę się domyślić co Von Wolf z Gavlem wymyślili.
odpowiedź masz tu:
Andzia napisał/a:
kiełbaski
Andzia dzięki temu wygrała abonament na rozpalanie grilla na następnym spociku
A dokładniej to plan jest taki: zamiast spociku na parkingu Care4 spotykamy się o 14.00 w Świbnie - obok promu. Ewentualnie umówimy się wszyscy gdzieś po drodze i na miejsce zajedziemy razem. W tamtą niedzielę byliśmy tam z Wolfem, oblukaliśmy okolicę i stwierdziliśmy że jest tam bardzo fajne miejsce na zrobienie grilla - tuż nad Wisłą
Każdy weźmie ze sobą trochę węgla, kiełbaski i inne grillowe gadżety typu np. krzesełko składane albo kocyk i zamiast standardowego niedzielnego obiadku u teściowej wsiadamy w Ventki i przyjeżdżamy na klubowego grilla
Silnik: 1,9 TDI Pomogła: 3 razy Wiek: 44 Dołączyła: 10 Sie 2006 Posty: 270 Skąd: Gdańsk
Wysłany: 2008-04-24, 09:42
dzięki cinek za namiary
Gavel napisał/a:
całą popękaną szybę
już nie przesadzaj - jedno pęknięcie na środeczku szybki
a skodzina jeździła już tak od długiego czasu, tylko że teraz skończył się przegląd więc i szybkę trzeba wymienić
sorki ale dzisiaj dostałem wiadomość że po wielkich bojach dostałem domek na trzy dni w Gołuniu przekładam grila na następny tydzień i jest to aktualne nadal za co wszystkich przepraszam za ten kłopocik
no witam grupę trójmiejską spotykamy się za tydzień na moim domku na działce termin jest nadal aktualny prosze zabrać ze sobą kiełbaski ,kurczaczki i troszkę węgla na grila i czekam na sygnał kto przyjedzie , obecnie jestem w Gołuniu na małym urlopie jest naprawdę zajefajnie pogodadopisuje i piwska taniego jest tu ful ,są zawody żeglarskie - regaty i przy okazji jest imprezka do samego rana czyli tańce na piasku do zobaczenia na działce
Silnik: TDI 1Z+ Pomógł: 52 razy Wiek: 44 Dołączył: 10 Mar 2006 Posty: 3284 Skąd: Pruszcz Gdański
Wysłany: 2008-08-10, 13:48
za tydzień sobota czy niedziela?
Ja bym proponował sobotę bo będzie wtedy co świętować (powiem Wam co jak się spotkamy ) ale jak ktoś akurat pracuje to niedziela też może być
Silnik: 1,8l ABS B+G Pomógł: 52 razy Wiek: 42 Dołączył: 29 Lis 2007 Posty: 3837 Skąd: near 3CITY
Wysłany: 2008-08-10, 14:13
Jak dla mnie też może być sobota tylko że po 14-tej bo do pracy na rano idę. A leśny też coś o sobocie mówił że lepiej by mu pasowała. Tylko jak gospodarz na to reflektuje, bo von Wolf to teraz strasznie zapracowany człowiek jest
to zrobisz małą przerwę i przyjedziesz do mnie na spocik pod garaż czy TY tam robisz apartamenty w domu czy od nowa budujesz ?
co to spociku u mnie na działce to zapraszam w SOBOTĘ 16,08 2008, od godziny 14,00 bramy otwarte i grile gotowe do pieczenia
_________________ GRUPA TRÓJMIEJSKA
Ostatnio zmieniony przez WOLF1955 2008-08-10, 20:30, w całości zmieniany 1 raz
Silnik: 1,8l ABS B+G Pomógł: 52 razy Wiek: 42 Dołączył: 29 Lis 2007 Posty: 3837 Skąd: near 3CITY
Wysłany: 2008-08-10, 20:33
A gdzie von Wolf sobie pomieszkuje w tym Pruszczu? Ulica nr....... Poproszę. Jak już mówiłem nie obiecuję ale postaram się być. Aleście się stęsknili za sobą, żeby od poniedziałku spoty organizować
Wysłany: 2008-08-10, 21:09
hehe dokładnie
Cinek pewny nie jestem ale na Obwodową wjeżdżasz chyba przy Auchan
następny zjazd to są Szadółki/Otomin itp
potem masz zjazd na Kolbudy/Kowale/Orunię
i następny jest na Pruszcz/Straszyn/Starogard i tu zjeżdżasz w prawo bo inaczej się nie da
Od razu za zjazdem będzie w lewo na starogard to jedziesz w prawo, przejeżdżasz wiaduktem nad obwodnicą i masz rondo na którym dajesz od razu w pierwszy zjazd (tam chyba jest Pruszcz na drogowskazie).
Po chwili po prawej będziesz miał stację Lotosu, dalej po lewej takie jakby jeziorko małe i za chwilę wjeżdżasz do wiochy Rotmanka. Będą światła na których jedziesz prosto i jakiś kilometr lub dwa od tych świateł będzie skręt w prawo na którym będę czekał na Ciebie jak zadzwonisz do mnie 10 minut wcześniej
Wysłany: 2008-08-10, 21:34
Spoko Maroko, już oblooknęlem mapkę i bym dojechał, hehe. Dzięki za troskę, a co do autostrady to ja chociaż pojechałem do Tczewa a leśny wracał autobaną na Pruszcz, hihi
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum