no w Sopocie, na Helu zróbmy jeszcze abym bliżej mial :):):):):) a w Łodzi jakas ciekawa miejscówka? wkrótce kupuje wspaniała, naprawde kozak cyfrówkę, więc sesje bedziemy robic na kozaku, Łódź - jakies stare fabryki, mury itp takie sesje ale pewnie nie kazdy ma takie zboczenia jak ja na temat zdjęć, a w Łodzi coś jest ? jakas ciekawa miejscowka kolego?
_________________ Vento z sercem TDi
Vento do końca moich dni
nie ma szans!!! do Wrocławia nie jade jak i pewnie więkrzość za daleko!
jeśli już to wole pojechać do Łodzi, trzeba poznać szefa i pogadać!!
kiedyś często nawet bywałem w Łodzi ale z pewnych przyczyn juz dawno mnie tam nie było
W Sopocie tez jest naprawde cool! Wydaje mi się że troche osób by pojechało jak i do Sopotu tak i do Łodzi
Ostatnio zmieniony przez dragon1strong 2008-03-20, 11:36, w całości zmieniany 1 raz
hmmm, calibry moja xiega liczya 600 zdjec, wymiana butli - sesja, umycie - sesja, poszerzanie blotnikow - sesja, a vento to juz bloga zalozylem
[ Dodano: 2008-03-20, 21:36 ]
a co do Łodzi to we poka foty a nie ze strony www mam se szukac ja sie nie znam aaa i jak cos to rezerwacja stolikow na najlepszy kebab w miescie
_________________ Vento z sercem TDi
Vento do końca moich dni
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum