Wysłany: 2008-01-30, 14:52 [KUPIE] alufelgi do vento!!! [PILNE]
WITAM
poszukuje alufelg 15/16 cali z oponami na rozstaw 4x100 profil 40/45/50/55
alu mają być w dobrym stanie tak samo oponki
cena oczywiście nie przekraczająca 1200zł
[ Dodano: 2008-01-30, 14:53 ]
Ostatnio zmieniony przez dragon1strong 2008-01-30, 14:53, w całości zmieniany 1 raz
pasuje jest rewelacja naprawde cudo!!! nie było nawet duzo robty teraz chce gałke od b5 juz kupiłem mam na chacie, światełka chce kupić uzywane red/white, aluski i git!!! i wtedy zajade na spot do gdanska
jak bys mial jakies info co do tych rzeczy np. alu czy swiatełek to daj znac
pzdr
pasuje jest rewelacja naprawde cudo!!! nie było nawet duzo robty teraz chce gałke od b5 juz kupiłem mam na chacie, światełka chce kupić uzywane red/white, aluski i git!!! i wtedy zajade na spot do gdanska
jak bys mial jakies info co do tych rzeczy np. alu czy swiatełek to daj znac
pzdr
jakich świateł?
edit
jusz wiem
Ostatnio zmieniony przez kubar 2008-01-30, 22:19, w całości zmieniany 1 raz
Tylko jest jedno ale. Na tych felach są zimowe oponki. Nio chciałem za nie 950zł ale dla forumowicza możemy sie jeszcze dogadać. Jak bendziesz chciał to cykne Ci foto z bliska
wiesz co kolego finek tak sobie myślałem ze mozesz zrobić fotke z bliska i jakis opis tych felg profil oponki itp... ogólnie chyba nie są dowalone??? nawet mozna by sie na trasie spotkac czy coś ale to juz sie dogadamy puxniej
czekam na fotki jak coś to daj jakiś kontakt np. kom to przedzwonie do ciebie kolego
oponki to 205\55 16 ET35 opony są w dobrym stanie, jedno wade mają felgi od klucza mają odpryski małe. Ale tak jak muwie z tej ceny 950 zejde dla forumowicza.Felgi są proste bo sprawdzałem.Nr 506 160 705
Silnik: 1,8 90KM B+G Pomógł: 158 razy Wiek: 43 Dołączył: 05 Mar 2006 Posty: 12924 Skąd: Łódź
Wysłany: 2008-03-04, 14:21
mckano, ale nie porównuj proszę tych staroci co pokazałeś do tych felg...
Za tysiaka kupisz fajne, fele z oponami i to ze wzorem nowym a nie sprzed 15 lat... Tylko poszukaj, ja swoich felg szukałem parę miesięcy i trafiłem taki jakie chciałem i w cenie rozsądnej...
dragon1strong napisał/a:
Kupiłem już alusy i jak spyro zdziwiony????
a czemu mam być zdziwiony? Fajne fele kupiłeś, ja właśnie takie wzory felg lubię, najbardziej mi się podobają...
Silnik: 1,8
Wysłany: 2008-03-11, 23:49
wrzuc emaila albo na prv ewentualnie, tylko jutro nie bede mial czasu zrobic, ale mam jeszcze jeden komplecik taki sam bez oponek to jak chcesz moge wrzucic te fotki
_________________ VW JEST BOGIEM, PREDKOŚĆ NAŁOGIEM, TURBO ZABAWĄ A ROZWAGA PODSTAWĄ !
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum