Silnik: z przodu Pomógł: 4 razy Wiek: 45 Dołączył: 04 Sie 2006 Posty: 1419 Skąd: Goleniów
Wysłany: 2008-03-06, 14:45
nie warto kolega sprzedawał jakiś czas swoje tylko że całe wypolerowane na lustro, idealne wręcz za 450 zł
poza tym ta felga nie będzie robiła szał na vento
16 cali ??
nie . moze i do innego auta , ale do ventki najbardziej bylbym zadowolony gdybym znalazl nietypowy rozmzmiar 15 cali z szerokoscia 8 cali lub wiekszych.
tyle ze problem , bo tego na lekarstwo.
Ja mam takie BBSy. Identyczne jak na tej aukcji. Z tym, że kupiłem je jakoś koło 300 zł z oponkami. Założonych jeszcze nie mam, ale jak przymierzyłem to prezentują się znacznie lepiej niż stalówki. Ja nie potrzebuję szałowych alusków i lśniących jak lustro. Mi one w zupełności wystarczą. Słyszałem opinię, że BBSy org. są zrobione z lepszego stopu jak inne, ale co do prawdziwości to nie wiem na 100% - tak bynajmniej tylko słyszałem. Co do szerokości to ma 6 cali, a ET 45. 6 cali, ale oponka 195 pasuje idealnie.
no i wlasnie 6 cali to ciut przy malo dla mnie . tak z 8 cali minimalnie .
a myslalem o bbs`ach bo mi sie poprostu pdobaja .
no trudno . trzeba szukac dalej.
Silnik: z przodu Pomógł: 4 razy Wiek: 45 Dołączył: 04 Sie 2006 Posty: 1419 Skąd: Goleniów
Wysłany: 2008-03-07, 10:14
przemolas4 napisał/a:
16 cali
nie . moze i do innego auta , ale do ventki najbardziej bylbym zadowolony gdybym znalazl nietypowy rozmzmiar 15 cali z szerokoscia 8 cali lub wiekszych.
przy 15 calach musi być bardzo nisko osadzone vento by to koło z niską oponą nie zostawiało luki między nadkolem a oponą u ciebie jest dobra gleba ale jak dasz 15 z niską oponą może okazać się za mała dlatego 16 cali to idealne rozwiązanie
Silnik: 2E
Wysłany: 2008-03-11, 18:20
ja mialem zalozone u siebie 16 jednak musi byc opona niskoprofilowa poniewaz tylne opony (205/55/16) tarly o dolne obsadzenie sprezyny na amortyzatorze, a po drugie autko sie wolniej zbiera
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum