Poszukuje następujących części:
- zderzak przedni, najlepiej kompletny chociaż jak będzie dobra cena może być bez hokeja i kratek
- grill orginał do rocznika 94
- lampe prawą orginał hella
- blendy kierunków prawa i lewa
- wzmocnienie zderzaka przedniego
- chłodnice wody do wersji 1.8 AAM
gril niedługo będę miał, bo inny zakładać będę a obecny mogę Ci odsprzedać, tak samo z blendami, z tym że mam blendy pdwójne (bez halogenów oczywiście), kierunki oczywiście też jak coś. ale to tak raczej najwcześniej za tydzień...
Tylko to wygląda tak: gril jest ten w trzy paski, kolor czerwony (z resztą cyknij na moją ventkę, to zobaczysz) razem z tą listwą podreflektorową metalową koloru czerwonego. Z dwóch stron mam go drucikami spięty bo to nie jest org. gril, tylko zamiennik i jeden zaczep się odłamał, więc nie trzymał się sztywno, dlatego go spiełem by w czasie drogi nie odleciał. Listwę podreflektorową też spiełem drucikami bo również trzymała się tak, jakby miała zaraz odpaść... Wszystko jest ok, trzyma się, tylko wiadomo jak to jest z tymi podróbkami, zamiennikami - nie ten sam materiał co oryginał. Prawy kierunek i zaślepka ok., Natomiast lewa zaślepka jest całkowicie nowa kupiona, bo mi odpadła stara, ale nowej nie zakładałem, gdyż jeden zaczep się od kierunku ułamał i wylatuje. Także chyba lewy kierunek raczej odpada. A poza tym reszta wszystko jest ok. Nie chcę jakiś kosmicznych sum, jak niektórzy wołają. Po prostu, jakby Ci to odpowiadało co opisałem, to dogadalibyśmy się i byłoby spoko.
Wysłany: 2008-03-03, 15:38 Re: [Kupie] Zderzak przedni, lampę prawą, grill i belkę, ble
Bartek napisał/a:
ceny części:
- zderzak przedni, najlepiej kompletny chociaż jak będzie dobra cena może być bez hokeja i kratek - jest bez kratek cena 200
- lampe prawą orginał hella komplet 250
- wzmocnienie zderzaka przedniego 50
- chłodnice wody do wersji 1.8 AAM 60
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum