Silnik: 1.8 90KM Pomógł: 10 razy Wiek: 48 Dołączył: 09 Mar 2006 Posty: 1226 Skąd: SZAMOTULY
Wysłany: 2008-01-09, 23:45
mialem takie same objawy tydzien temu wiec do wymiany czujnik temp ktory podaje dane do kompa a ten reguluje dawke paliwa cena podrobka od 30pln ja za lepszej klasy zaplacilem 66 pln i smigam
_________________ ŻYCIE BEZ SILNIKÓW SPALINOWYCH BYŁO BY NUDNE! I NIE TYLKO
dzieki wielkie postaram sie zmienic to jutro i dac znac czy jest wszystko git:)
pozdro
[ Dodano: 2008-01-16, 13:38 ]
wiec tak...
zmienilem ten czujnik temperatury i zobaczymy na dluzszej jezdzie bo jak tak probnie jechalem to nawet spoko bylo....wiec chyba pomoglo dzieki za dobra rade bo ten stary jakis rozklekany byl.
pozdro
[ Dodano: 2008-01-22, 13:14 ]
czesc, wiec tak na chile byl spokoj a teraz znow sie tak dzieje, obroty jalowe skacza czasem sie dusi i sam juz nie wiem przez co to wszystko....
moze ten potencjometr trzeba wymienic albo cos innego??
dajcie jakas rade bo czasem brak mi sil...
pozdrawiam...
[ Dodano: 2008-02-13, 12:53 ]
i tak.... poczytalem troche i zabralem sie za to sam... wymienilem uszczelke pod calym wtryskiem i przemylem czujnik temperatury powietrza zasysanego i tak samochod nie do poznania.... zbiera sie super i obroty sie ustabilizowaly na biegu jalowym...
takze dziekuje za wszystkie pomocne rady....
do napisania....
pozdrawiam
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum