Części samochodowe do VW w sklepie iParts.pl

Forum Volkswagen Vento Klub Polska Strona Główna
FAQ  Szukaj  Użytkownicy  Grupy Rejestracja  Zaloguj  Chat
 Ogłoszenie 

Poprzedni temat :: Następny temat
Przesunięty przez: Paweł J.
2010-08-01, 17:00
[s]oryginalne ciemne lampy Hella do VENTO ( z vento97rok)
Autor Wiadomość
zelu 
Niedzielny kierowca

Silnik: 2,8
Wysłany: 2007-12-12, 19:31   [s]oryginalne ciemne lampy Hella do VENTO ( z vento97rok)

KOMPLET CIEMNYCH LAMP VW VENTO ORYGINAŁ HELLA

W B.DOBRYM STANIE CENA OBEJMUJE KOMPLET LAMP

(lampy zewnętrzne 2szt,lampy w klape 2szt)

REAL-FOTY

Cena : 360 zł

kontakt : geo022@poczta.onet.pl
gg: 749068 (niewidoczny)
fon: 505 400 293

[ Dodano: 2007-12-13, 14:07 ]
nikt sie nie zainteresuje ?:))

spyro 
www.vwvento.org

Silnik: 1,8 90KM B+G
Wysłany: 2007-12-13, 18:54   

zelu napisał/a:
nikt sie nie zainteresuje ?

nie dziw sie jak cenę z kosmosu dałeś...

zelu 
Niedzielny kierowca

Wysłany: 2007-12-15, 00:17   

bez obrazy ale cena jest jaka jest i tego sie nie komentuje a swoją drogą jest ok

a jeżeli TY wystawiasz posprejowane swiatła na czarno jako te które ja sprzedaje i wołasz ciut taniej to hmmm no sory ale zaastanów sie czy warto ludzi naciagac......

Gavel 
detektyw forumowy

Silnik: TDI 1Z+
Wysłany: 2007-12-15, 14:41   

zelu a czy nie zastanawiałeś się nad tym że pokazując zdjęcia lamp ściągniętych z internetu jako swoje to Ty właśnie chcesz naciągnąć ludzi?

zelu 
Niedzielny kierowca

Wysłany: 2007-12-15, 15:28   

dla Twojej informacji -są to zdjęcia lamp które sprzedaję -żadnych innych !! !!

ludzie hah .... czemu czepiacie się mnie a nie Spyro skoro ja wystawiam wszystko100% z opisem a on nie? :>

YACA 
Niedzielny kierowca

Wysłany: 2007-12-15, 15:39   

Dlatego zelu ze widocznie są tu równi i równiejsi...

Cytat:

Po co w ten sposób zaczynasz dyskusję. Nie kupujesz, to nie zaśmiecaj tematów innym, jako szef na tym forum sam powinieneś to wiedzieć najlepiej.

Gavel 
detektyw forumowy

Wysłany: 2007-12-15, 18:52   

zelu napisał/a:
są to zdjęcia lamp które sprzedaję

hmmm dziwne że na swojej aukcji wrzucasz jedne fotki:
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=284806036
a na forum fotki z czyjejś aukcji:
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=283407775
może to wina monitora albo innego oświetlenia przy robieniu zdjęć ale jak dla mnie to lampki z tych dwóch aukcji lekko różnią się odcieniem stąd też wyciągnąłem wniosek taki a nie inny - jak się pomyliłem to sorki

YACA napisał/a:
ze widocznie są tu równi i równiejsi...
możesz rozwinąć swoją myśl?

PS. zelu skoro i tak OT robimy w tym temacie to zapytam Cię jeszcze tak z czystej ciekawości: rozmawiałeś z kawalkiem na temat umieszczenia jego auta na aukcji?

zelu 
Niedzielny kierowca

Wysłany: 2007-12-15, 19:48   

Gavel napisał/a:

YACA napisał/a:
ze widocznie są tu równi i równiejsi...
możesz rozwinąć swoją myśl?

a co tu rozwijac ?? Jest admin , jest mod - i myslą ze są bogami przez "b"
ja przestaje sie juz tu wypowiadac bo szkoda słow pomału.....

a Yaca - jeden wspaniały :mrgreen: równy ziom -czyta to wszystko i obiektywnie komentuje - :cwaniak:

Paweł J. 
Vento to ja!

Silnik: ...
Wysłany: 2007-12-16, 10:34   

Pytanie:
zelu napisał/a:

Odpowiedź:
spyro napisał/a:
nie dziw sie jak cenę z kosmosu dałeś.

Więc nie widzę powodu do sprzeczek. Skoro tak już trzymamy się zasad działu Giełda to czyba nie na miejscu jest także ten tekst
zelu napisał/a:

A z fotkami to trochę przegięcie, ja np wkurzyłbym się gdybym kupił te światełka i okazałoby się ze to nie te fotki........

Więc panowie nie ma co się sprzeczać, darujmy sobie, vetno powinno łączyć a nie dzielić. :tak:

spyro 
www.vwvento.org

Wysłany: 2007-12-16, 17:56   

Nie ma równych i równiejszych na forum i pisanie tekstów w tym stylu jest śmieszne drodzy koledzy. Porównywanie mojej aukcji do Twojego ogłoszenie jest bezsensowne, ja nie pisałem w swojej aukcji, ze to są oryginalne lampy czarno-czerwone, tylko że lampy, który były pomalowane przez lakiernika (sprawdź sobie w archiwum aukcyjnym), poza ty sprzedałem za 150 zł a nie prawie 400 a do tego przeczytaj sobie komentarz człowieka, który je ode mnie kupił, piał z zachwytu, więc nie czepiaj się moich aukcji, bo zawsze szczerze opisuje moje aukcje i dodaje WŁASNE fotki a nie kroje je komuś innemu, to są prawa intelektualne, które widać wiszą Ci i powiewają!. TO tak dla ścisłości, ja takich ganiam, jak rżną opisy i fotki z moich aukcji bez mojej zgody!!!

Nie widzę powodu to takiego najeżdżania na mnie i Gavla, co ma to wszystko do tego ogłoszenia?
Niejednokrotnie w tym dziale, również gdy ja coś przesadziłem z ceną zwracano uwagę, bo bez sens wrzucać coś strasznie drogiego. Od tego są kumple z forum, żeby pomóc i uzmysłowić co nieco, chociażby to że cena jest wysoka i że ciężko może być sprzedać. Ale jeśli panowie zelu i YACA widzą w tym problem to już ich sprawa, kończę OT i obiecuję ze swojej strony, że nie będę sie odzywał w Waszych wątkach.

P.S. dawanie komuś punktu POMÓGŁ za takie coś to jest totalny bezsens kolego zelu!

Zdjęcie Ventki Kawałka podmienił na Ventkę Idgraya, może tym razem zapytał o zgodę. Ciekawe czemu nie dodasz własnego Ventka do aukcji?

MAPET 
Vento to ja!

Silnik: VR6
Wysłany: 2007-12-16, 19:00   

Gavel napisał/a:
może to wina monitora albo innego oświetlenia przy robieniu zdjęć ale jak dla mnie to lampki z tych dwóch aukcji lekko różnią się odcieniem stąd też wyciągnąłem wniosek taki a nie inny - jak się pomyliłem to sorki

nie ma roznych lamp to i to sa oryginaly odcien musi byc idento!!

Cytat:

cena wg mnei nei jest z kosmosu jest realna madej z atyle kupile niedawno pewnie i za 300 zelu by sprzedal kwestia dogadni
Gavel napisał/a:
A z fotkami to trochę przegięcie, ja np wkurzyłbym się gdybym kupił te światełka i okazałoby się ze to nie te fotki........

a sie...

co ci robi roznice jakei masz foto jak lampy sa identyczne nie rozumiem...

spyro napisał/a:
ja nie pisałem w swojej aukcji, ze to są oryginalne lampy czarno-czerwone, tylko że lampy, który były pomalowane przez lakiernika (sprawdź sobie w archiwum aukcyjnym)

spyro na pocztaki miales ze orygionalne lampy hella i nie bylo ze malwoane przez lakeirnika pozniej to dodales

tam samo zwrocilem uwage zelowi zeby fotki swoich lamp dal a nie jakeis inne bo to zawsze lepiej..
po 3 nie rozumeim ze trzeba sie pytac koelgow z forum o wlozenie foty auta w auckej chyab to normalne? nie rozumeim dlaczego np ktos by nei mial sobei wziasc mojej bardzo rposze chyba jestesmy po to by sobei pomagac a idgraya fote ja kazemlem zelowi wzaisc i mysle ze idgray nie bedzie mial nic przeciwko!

ogoleni chodzi mi o to i juz keidys mailemto napisac.. ze na forum tutaj neipotrzbnie komentuje sie posty w dziale ogloszenia.. czasem jak faktycznie ceny sa moooocno wywindowane mozna cos napisac.. ale tu kto cos da i cena jest jakas normalna lub wyzsza albo jest to aluminiowy spoiler ala F&F to od razu pojawiaja sie komentarze jak by to byl temat typu ocen moje auto albo czy to dobra cena za?

to maja byc ogloszenia ktos wystawia za ile tam chce i ew mozna negocjowac cene czy cos napisac ale nie towrzyc od razu calego watku natemat za ej kupilem takie cos za 50 zl a tu jest za 350 bo wiadomo okazjony sie zdarzaja a normalne ceny swoja droga...

takze panowei spokojnie i bez napinki... :D

www.mapet-TUNING.com
Strona i sklep dla pasjonatów tuningu...
zawieszenia sport, lampy, grille, dystanse, śruby i inne

YACA 
Niedzielny kierowca

Wysłany: 2007-12-16, 19:22   

spyro napisał/a:
Nie ma równych i równiejszych na forum i pisanie tekstów w tym stylu jest śmieszne drodzy koledzy.

Smieszne to jest to:

Cytat:
Porównywanie mojej aukcji do Twojego ogłoszenie jest bezsensowne, ja nie pisałem w swojej aukcji, ze to są oryginalne lampy czarno-czerwone, tylko że lampy, który były pomalowane przez lakiernika (sprawdź sobie w archiwum aukcyjnym), poza ty sprzedałem za 150 zł a nie prawie 400

150 za seryjne lampy i to pomalowane (zniszczone jakby nie bylo), nazwałbym przegięciem gdyby nie to ze to nie moja sprawa za ile sie sprzedaje swoj towar, każdy ma prawo do swoich cen, to nie jest PRL w koncu.

A 360 to powiedzmy jakaś umiarkowana cena w por. do tego co wisi na aukcjach na codzien.

Mysle ze najlepiej usunąc wszystkie zbędne posty z tego ogłoszenia, strach pomyśleć co by było jakby była możliwość dopisywania komentarzy pod aukcjami na allegro. Juz wiecej w tym temacie nic nie napiszę. Pozdro.

zelu 
Niedzielny kierowca

Wysłany: 2007-12-16, 19:27   

MAPET napisał/a:
Gavel napisał/a:

MAPET napisał/a:

dodam tylko ze lampy i tu i tu są PRAWDZIWE -bo kupiłem je z tego CLX-a a foto na dywanie to już foto u mnie w domu!!
Cytat:

cena wg mnei nei jest z kosmosu jest realna madej za tyle kupile niedawno pewnie i za 300 zelu by sprzedal kwestia dogadnia

dla klubowiczow cena zawsze podlega negocjacji :mrgreen:
MAPET napisał/a:
Gavel napisał/a:

a sie...

co ci robi roznice jakei masz foto jak lampy sa identyczne nie rozumiem...

powtarzam-wszystkie foto poza autem idgraya sa to foty TYCH LAMP!

spyro napisał/a:
ja nie pisałem w swojej aukcji, ze to są oryginalne lampy czarno-czerwone, tylko że lampy, który były pomalowane przez lakiernika (sprawdź sobie w archiwum aukcyjnym)

MAPET napisał/a:
spyro na pocztaki miales ze orygionalne lampy hella i nie bylo ze malwoane przez lakeirnika pozniej to dodales

Nie pogrążaj sie bo szkoda słow ...... ( nie tylko ja Spyro widać widziałem tą aukcję)
MAPET napisał/a:
tam samo zwrocilem uwage zelowi zeby fotki swoich lamp dal a nie jakeis inne bo to zawsze lepiej..
po 3 nie rozumeim ze trzeba sie pytac koelgow z forum o wlozenie foty auta w auckej chyab to normalne? nie rozumeim dlaczego np ktos by nei mial sobei wziasc mojej bardzo rposze chyba jestesmy po to by sobei pomagac a idgraya fote ja kazemlem zelowi wzaisc i mysle ze idgray nie bedzie mial nic przeciwko!

Panowie -nie wystawiam Waszych autek więc nie martwić sie- Was o zgode pytać nie musze :buuu:

MAPET napisał/a:

ogoleni chodzi mi o to i juz keidys mailemto napisac.. ze na forum tutaj neipotrzbnie komentuje sie posty w dziale ogloszenia..

dokładnie -po co komentować cos co sie sprzedaje-kto chce ten kupuje kto nie ten siedzi cicho - .............i juz

MAPET napisał/a:
takze panowei spokojnie i bez napinki... :D

ja podsumuje to tak : jestem nowy na vento.org i szczerze odebrałem calą sytuację tak:
wszedł jakiś nowy - zjedziemy go bo przecież jest nowy -niech sie nauczy kto tu rządzi

Jesli źle to zrozumiałem przepraszam wszystkich

i hmmm co napisać mam nadizeje ze od teraz nie będize juz miedzy nami spięć NIE BEDZIE :piwo: :soczek: :pijacy:
Wypalimy fajkę pokoju?? :luzik:

spyro 
www.vwvento.org

Wysłany: 2007-12-16, 21:08   

nie chce mi sie pisac więcej na temat i tak obiecałem wczesniej nie będę.

zelu napisał/a:
wszedł jakiś nowy - zjedziemy go bo przecież jest nowy -niech sie nauczy kto tu rządzi

Nikt tak nie myśli, nikt tu nie rządzi, jedyne co ja robie to pilnuje porządku :-) Także PEACE, ja na prawde nie miałem złych zamiarów. Jak szukałem lamp dla siebie na tył, zresztą w końcu kupiłem klary, sam Mapet mówił mi na gg że 300 to za dużo jak za używy (wtedy jakiś gościu wołał właśnie 300 zł) a teraz dowiaduje sie że to mało. Także nie odzywam sie już bo robią sie awanturki, a to nie ma sensu.
Powodzenia w sprzedaży życzę.

MAPET 
Vento to ja!

Wysłany: 2007-12-16, 21:36   

spyro napisał/a:
sam Mapet mówił mi na gg że 300 to za dużo jak za używy (wtedy jakiś gościu wołał właśnie 300 zł) a teraz dowiaduje sie że to mało.

dla mnei duzo bo wiesz w jakich ja cenach kupuje rzeczy ;)

www.mapet-TUNING.com

spyro 
www.vwvento.org

Wysłany: 2007-12-16, 21:59   

MAPET napisał/a:
dla mnei duzo

no i wracamy do początku. Dlatego napisałem, że cena kosmos i od tego sie zaczęło...

MAPET 
Vento to ja!

Wysłany: 2007-12-16, 23:18   

cena jest normalna .. sam dalem za 1 szt lampy 80zl idgray tez... teraz na handel to szukam okazjonow...

www.mapet-TUNING.com

idgray 
Pan i władca oktanów
vwVento-Fans.com

Silnik: z przodu
Wysłany: 2007-12-17, 09:44   

ja za swoje płaciłem w granicach 80 zł - 100 zł za sztukę więc cena normalna

MAPET 
Vento to ja!

Wysłany: 2007-12-17, 09:56   

spyro, wywal moze niepotrzebne posty i zostaw oglosznei kto chce kupic niech pisze..

www.mapet-TUNING.com

spyro 
www.vwvento.org

Wysłany: 2007-12-17, 21:58   

Poniewaz dyskusja była ciekawa mam inną propozycję... Niech kolega zelu jeszcze raz napisze to ogłoszenie a ten temat zostawię i zamknę gdy już pojawi sie nowe ogłoszenie.

Gavel 
detektyw forumowy

Wysłany: 2007-12-17, 23:34   

no widzę że się ładna dyskusja rozwinęła
większość zostało powiedziane więc za dużo mi nie pozostawiliście ;)
ale do jednego muszę się odnieść

MAPET napisał/a:
jak są nowe to masz rację ale czas (głównie słońce) robi swoje
tak samo jak z lakierem :bezradny:

no ale skoro zelu mówi że to są te same lampy to pewnie tak jest - ja osobiście nie mam powodu żeby mu nie wierzyć

ze swojej strony kończę dyskusję na ten temat bo z powyższych postów dowiedziałem się w zasadzie wszystkiego co chciałem

yahoo 
Zapalony Ventkarz
W11

Silnik: AAZ
Wysłany: 2007-12-18, 22:30   

dobra, zamykaj spyro

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi