Silnik: 1,8 ABS 90 K Pomógł: 4 razy Wiek: 47 Dołączył: 06 Maj 2007 Posty: 334 Skąd: Skarzysko Kamienna
Wysłany: 2007-11-22, 19:40 Części
Uwaga Panowie!Prosze pisac w tym temacie jak cos komus potrzebne tak jak w tytule.Mam czesci do 3-ki wiec jak cos pasuje odsprzedam,pisac na priv lub gg 5280265 lub tel 501496567
_________________ Na początku był chaos potem ktoś stworzył VENTO...
Silnik: 1,8 ABS 90 K Pomógł: 4 razy Wiek: 47 Dołączył: 06 Maj 2007 Posty: 334 Skąd: Skarzysko Kamienna
Wysłany: 2007-11-23, 15:30
Przyjezdzaja kompletne wiec zamiast mam robic zdjecia kazdego z nich lepiej zapytac co potrzeba i predzej odpowiem,czesci mam blacharskie i mechaniczne oraz wszystkie te plastiki ze srodkow.Dzis przyjechal Golf 3 anglik srebrny stukniety w prawe drzwi.
witam
masz może lewą linke z prowadnica do szeberdachu elektr. i czujnik temperatury wewnetrznej do klimatronika?
[ Dodano: 2007-11-25, 13:40 ]
a czy masz coś z golfa 3 cabrio potrzebne jest włącznik świateł z halogenami przód i tył ściemnianiem i regulacją świateł
bo w cabrio było oryginalne czerwone podświetlenie a na takie przerobiłem vento
a ile chcesz za tą linke jakby była?
a jeszcze ten czujnik temperatury wewnetrznej do climatronika, byłby?
Wysłany: 2007-11-27, 11:40
MAPET napisał/a:
swiatelka w keiszenie przednich drzwi masz?
schowek pod poduszke?
napisz co masz i w jakiej cenie moze cos sie kupi
Co do swiatelek to walnalem sie ,golfy w 3 drzwiach nie maja ,jak przyjedzie w 5 to sie odezwe do zainteresowanych.Schowka niestety nie mam
[ Dodano: 2007-11-27, 11:41 ]
rafał76 napisał/a:
bo w cabrio było oryginalne czerwone podświetlenie a na takie przerobiłem vento
a ile chcesz za tą linke jakby była?
a jeszcze ten czujnik temperatury wewnetrznej do climatronika, byłby?
Lewa prowadnica nie mam sprzedana mam 2 kompletne szyberki z uwalonymi lewymi stronami.Thermotronica tez nie mam na razie
witam, potrzebuję klamkę do schowka od strony pasażera, w sumie to samą rączke. na allegro jest ich duzo ale same czarne a ja poszukuję granatową, tak więc jak by co.....
Ostatnio zmieniony przez wojtas 2008-02-05, 05:25, w całości zmieniany 2 razy
Silnik: 1,8 90KM B+G Pomógł: 158 razy Wiek: 43 Dołączył: 05 Mar 2006 Posty: 12924 Skąd: Łódź
Wysłany: 2008-02-06, 18:36
a ja powtórzę:
wojtas, podaj nr katalogowy tej klamki to mogę CI sprawdzić w Łodzi w sklepie gdzie maja wszelkie oryginalne części taniej niż w ASO
bo granatowa ma na pewno inny numer niż czarna to samo jest np z maskownicami głośników na deskę, jak pytałem w ASO to sprawdzając od razu wyszły mu 3 kolory: czarny, granat i ciemno szary. Także podaj mi nr i zapytam u chłopaków w tym sklepie bo nie raz mnie ratowali.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum