Hej.Ja poszukuję klapki schowka do Ventosa z klamką, tylko że u mnie jest taka długa listwa i w niej zamontowany jest zamek. Szukałem na szrotach,ale nie znalazłem. ktoś wie gdzie to można namierzyć???
_________________ Skąd sie bierze ta cho...na woda w moim aucie??? Oto jest pytanie :/
Ha! a jednak schowek ;]. Ogolnie to troszke sie zdziwilem, jak okazalo sie, ze do polki, ktora byla tam poprzednio mialem dokrecona oslonke co by rurek z klimy i kabli nie bylo widac , tez tak macie, czy moze to wymysl poprzedniego wlasciciela?
Silnik: VR6
Wysłany: 2007-11-21, 08:35
Cashern napisał/a:
Ha! a jednak schowek ;]. Ogolnie to troszke sie zdziwilem, jak okazalo sie, ze do polki, ktora byla tam poprzednio mialem dokrecona oslonke co by rurek z klimy i kabli nie bylo widac , tez tak macie, czy moze to wymysl poprzedniego wlasciciela?
tez a;e to nei powinno byc przykrecone do polki
_________________ www.vwVento-Fans.com
...najlepsza strona i FORUM miłośników VW Vento!!
www.mapet-TUNING.com
Strona i sklep dla pasjonatów tuningu...
zawieszenia sport, lampy, grille, dystanse, śruby i inne
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum