Silnik: 1,8 90KM B+G Pomógł: 158 razy Wiek: 43 Dołączył: 05 Mar 2006 Posty: 12924 Skąd: Łódź
Wysłany: 2007-10-23, 10:44
Ludziska piszcie do marka na PW bo nie ma sensu pisanie dalsze na forum co kto chce... Ja chcę słonia z karafką i co z tego Także piszcie na PW do marka dalsze pytania i prośby co kto chce...
Silnik: 1.8 ABS 66kW Pomógł: 10 razy Wiek: 38 Dołączył: 06 Mar 2006 Posty: 1375 Skąd: Leszno
Wysłany: 2007-10-24, 19:06
to ja sie wetne-wezcie sobie zalozcie temat : "poszukuje czesci i juz". jutro dam znac, czy mozna zamknac ten-ma przujechac gosciu po auto w calosci-przepraszam wszystkich zainteresowanych czesciami, ale potrzebuje kase i juz mnie ten wrak w garazu wku...
_________________ VW jest bogiem, predkość nałogiem, życie zabawą jazda podstawą
Silnik: 1.8 ABS 66kW Pomógł: 10 razy Wiek: 38 Dołączył: 06 Mar 2006 Posty: 1375 Skąd: Leszno
Wysłany: 2007-10-25, 13:00
nie burze, tylko poki co najlatwiej mi sie z Wolfem dogadalo ( na spokojnie,jeszcze mi pomogl ocenic mniej wiecej wartosc rzeczy, ktora chcial szperajac w GG - i tu dzieki-brat mi dzisiaj pisale, ze jeszcze wczoraj sporo rzeczy z Ventki wyciagneli, wiec moze i ta zaslone przeciwsloneczna tez) a tu grad pytan: jakie co i czy ocalalo- komu moglem odpisalem na PW. Wszystkich przepraszam, jesli byli czyms zainteresowani a tego juz nie bedzie (nie wiem co zastane dzisiaj jak do domu przyjade-jesli cos zostalo z tego o co pytalisci napisze na PW) niech Vento bedzie z Wami!
_________________ VW jest bogiem, predkość nałogiem, życie zabawą jazda podstawą
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum