Uuuu, aż żal takiego autka:( Co to się stało ? Aż przykro patrzeć Bardzo zależy Ci na sprzedaży w całości, czy coś na części też puscisz, bo może coś by mi się przydało, skoro idzie pod młotek. Zawsze to jakieś przedłużenie życia autka. Interesowałby mnie centralny zamek i te elektryczne lusterka, ale może coś jeszcze.
Silnik: 1.8 ABS 66kW Pomógł: 10 razy Wiek: 38 Dołączył: 06 Mar 2006 Posty: 1375 Skąd: Leszno
Wysłany: 2007-10-09, 09:57
zobacze Panowie jak mi to pojdzie w calosci-jak krew z nosa, to zobaczymy co bedzie z czesciami. problem w tym, ze nie mam gdzie tego trzymac, nie mam czasu teraz na rozbiorke... i jak najszybciej chce to spieniezyc, bo auto potrzebne mi jest jak reka..., no ale zobaczymy
_________________ VW jest bogiem, predkość nałogiem, życie zabawą jazda podstawą
Silnik: 1.8 ABS 66kW Pomógł: 10 razy Wiek: 38 Dołączył: 06 Mar 2006 Posty: 1375 Skąd: Leszno
Wysłany: 2007-10-10, 17:49
nie obiecuje, ze sprzedam na czescie (malo czasu,rok akademicki sie zaczal i potrzeba szybkiego zlikwidowania tematu tego wraku ) no ale jesli tak bedzie, to piszcze smialo kto co-bedzie latwiej podjac decyzje. (co do pytania o polke-wyciete dziury na glosniki 6x9)
_________________ VW jest bogiem, predkość nałogiem, życie zabawą jazda podstawą
Silnik: 1,8 90KM B+G Pomógł: 158 razy Wiek: 43 Dołączył: 05 Mar 2006 Posty: 12924 Skąd: Łódź
Wysłany: 2007-10-10, 17:51
marmarmarek, nie zastanawiaj się tylko na części go opyl. Nie dośc że zarobisz dużo więcej na tym niż 1900 zł - zapewniam Cię - to pozbędziesz sie problemu. Także wszystko przemawia ZA rzkładaniem...
To ja ponawiam pytanie o centralny zamek i te elektryczne lusterka. Gdybyś się marmarmarek zdecydował na rozbiórkę to podaj mi cenę tych gadżetów, bo jestem zainteresowany.
też bym coś kąsnął jak by co to zamawiam zbiorniczek wyrównawczy do płynu chłodzącego i całą oprawę przeciw słoneczną pasażera z lusterkiem ale lusterko jak jest podświetlane , to musi być przykre że tak się stało wyrazy wspólczucia
Wysłany: 2007-10-13, 15:11
dzieki za wspolczucia, ale jak to mnie kumpel na polibudzie pocieszyl: dobrze, ze nikomu sie nic nie stalo, a blache se odkupi no wiec Panowie zaczalem rozbierac Ventke na czesci-jutro zakoncze aukcje przed czasem i mam wsio na sprzedaz. odpowiadajac na pytania: zaglowkow z tylu nie ma, thermotronic dzialal, tylko brzeczal. oprawa przeciwsloneczna-z lusterkiem swiecacym-jest, zbiorniczek plynu tez. (jak wszedzie chyba...). co juz kto napisal, ze wezmie, to sobie spisze wszystko po kolei ( z cena sie przez PW jakos dogadamy) no i od przyszlego tygodnia(o weekend mi chodzi, bo teraz juz nie mam jak-granie, jutro spanie od poniedzialku wroclaw i szkola) bede probowal juz cos powysylac (tu prosba do ludzi zajmujacych se takim handlem (np Spyro ) o pomoc i podpowiedz czym najlepiej wysylac i jak pakowac itd, bo sie tym nigdy nie trudnilem. po rozbiorce dodam, ze mam silnik, skrzynie, maglownice, prawy przegob i oske i tarcze i nowe klocki z calym zaplonem i kawalkiem okablowania na sprzedaz, bo sa cale (lekko pekla tylko lapa rzymajaca skrzynie, ale to jest to pospawania raczej napewno. wiadomo, ze dobre sa tez lampy tylnie, zbiornik paliwa wraz z pompka, zegary i cale wnetrze (sfatygowalem chyba ciut siedzenie kierowcy) klapy tylniej nie sprzedaje, bo cala leci-podejzewam, ze jak rozkrece blende, to sie rozpadnie... pozdrowionka- nie wiem, czy dzisiaj dam jescze rade na cos odpisac, bo za chwile lece grac...
to ja nadal zamawiam to co zamówiłem czyli zbiorniczek wyrównawczy płynu chłodzącego oprawę przeciwsłoneczna z lusterkiem podświetlanym , i jeśli można zamówić to cały sterownik z pokrętłami do nawiewu powietrza zimnego i cieplego z całym wnętrzem pozdrawiam .
Silnik: 1,8 90KM B+G Pomógł: 158 razy Wiek: 43 Dołączył: 05 Mar 2006 Posty: 12924 Skąd: Łódź
Wysłany: 2007-10-13, 19:42
marmarmarek, wysłałem CI PW, co do wystawiania aukcji, wysyłek itp to pogadamy na spokojnie na gg czy PW, wysalem CI już na PW pierwsze rzeczy. Pomogę CI i damy radę na pewno co na forum nie sprzedasz to pójdzie przez aukcje.
Witam interesują mnie same zamki centralnego zamka t 4szt lub 5 do bagaznika. I jakie masz lampy na tył?? Jak mozesz to podaj cene ile by cie interesowało za to lub za poszczególny element. Dzięki czekam na Odp
Witam interesują mnie same zamki centralnego zamka t 4szt lub 5 do bagaznika. I jakie masz lampy na tył?? Jak mozesz to podaj cene ile by cie interesowało za to lub za poszczególny element. Dzięki czekam na Odp
Wysłany: 2007-10-14, 23:57
Słuchajcie, piszcie do Marka PW, nie ma sensu pisać tego wszystkiego na forum. Także po 1. przeczytajcie czy ktoś wcześniej nie zamówił tej cześci i po 2 pisać bezpośrednio do Marka PW.
to ja poprosze skrzynie biegow gdyby jeszcze byla na sprzedaz. bardzo potrzebuje rowniez kratki od glosnikow w przednim kokpicie .
zreszta w weekend pogadamy na necie .
zalezy mi na skrzyni przedewszystkim . jesli jest na sprzedaz to zamawiam .
MAPET, , albo kto inny... Ja potrzebuję maleńką pierdółkę, zaślepka z logiem ludzika w kratkę od nawiewu prawa od pasażera przy oknie. Deska typowo Ventowska, zaokrąglone kratki ma i z tymi zaślepkami. Jest 0 i ludzik, a ja szukam ludzika
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum