byl mój temat niektórzy znaja temat wszystko na sell
Witam sprzedam mój projekt jetta 3 usa pomalowana rok temu auto nie wyjechało na drogi zrobiona od podstaw ani gram rdzy zrobione było progi taty tyl poć Aira zlikwidowane spryskiwacze z maski klamki audi a6 tylnie lotka obnizona lusterka golf cabrio stylistyka mk4 i pod maską przygotowane pod clina na wachaczach poliuretany żółte rozporka przód tyl na aucie heble z gti przód 280 tyl GT ori wersja tego wozu to 1.8 GT zawieszka gwint mts kolor auta to clio 2014 do tego bodajże 8 atrapa pomalowany w kolor
Stary typ 2szt bez znaczka
Nowy typ bez znaczka w kolorze
Nowy typ ze znaczkiem kolor i kolor a zebra na czarno i jeszcze tam jakieś się znajdą byda z papierami oc opłacone
prosze dzwonic jak cos potrzeba caly projekt na czesci jetta 3 usa
buda cala rok temu malowana na clio 2014 czerwony klamki audi a6 zlikwidowane spryski obnizona lotka tyl komora pod clina 8 roznych atrap przednich pomalowanych pod kolor na przednim zawieszeniu zolte poliuretany rozporki przod i tyl
gwint mts
galka 20 jahre
recaro w skorze jasna golf 4
lampy tyl czarne z obrysami us
bleda
lampy przod bi
zkw czrne ori stan wysmienite szkla nie wypiaskowane z kamieni
hample przednie auti rs nowe klocki tarcze 320 5x100 i adaptery pod gti nie smigane
pol klatka
swap v5 aqn przygotowany pod jette
klimatronik kompletny
tempomat kompletny
car audio jbl na inej aukcji
zwykle jasne lampy nowki mam do nich szkla w polerce pod bi
reczny 20jahre
wydech 2,5cala kwasowka kompletny
kolo bbs rc 17 na innej aukcji
opony nankang 185/35/17 inna aukcja
jasne wnetrze
i wielle innych co nie pamietam
caly moj projekt nie poskladany wszystko bylo kupione i robione pod siebie lecz musze to sprzedac
ceny jak dla forum do rosadnej negocjacji pytac bo sporo nie wypisalem
moj nr tel 796 292 235
wiem ze cen nie podalem zadzwoncie a sie dogadamy jakos
z biegiem czasu wstawie foto i podam ceny musze zebrac graty bo nie których nie mam w domu
Ostatnio zmieniony przez piotr nowok 2015-08-09, 12:37, w całości zmieniany 2 razy
lampy tyl czarne z obrysami usa 150
bleda usa rarytas jedyna w pl 170
car audio skrzynia 2xp1222 wzmacniacz gto1200.1 kable 20mm bezpiecznik chaczykowy 150a kondek z wyswietlaczem 1600
nowe lampy przednie nigdy nie uzywane tyc 200
szkla z wypolerowanym srodkiem pod bi xenon 200
dokladka rachcing 200
licznik z bialymi tarczzami mfa 240km usa 150
buda z papierami rok temu malowana 1500
tempomat do benzyny 300
kiera raid z poducha 450
atrapa stary typ z znaczkiem 130
2szt atrab stary typ bez znaczka 150
swap 2,3 v5 aqn 2500 lapy sa duzo nowych czesci kolektor w kolorze budy 3 skrzynie nowe sprzeglo
recaro jasna skura mk4 800
dokladki gti golf 70zl szt mam 2 jedna z nich przycieta pod usa
wklad simota do ori puchy 60zl
lampy bi xenon 500
wycech nierdzewka os polaczenia z portkami 2 puchy przelot piekne brzmienie 400
i wielle innych co mam jeszcze a nie pamietam sie dogadamy zalezy mi na czasie wiec ceny do minimalnej negocjacji pozdrawiam i zachecam do zakupow
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum