Silnik: 1.8 ADZ +GAZ Pomógł: 1 raz Wiek: 38 Dołączył: 16 Wrz 2007 Posty: 414 Skąd: z centrum :P
Wysłany: 2015-06-20, 09:27 chłodnica, nagrzewnica, klima, średni hokej
witam panowie jak w temacie sprzedam czesci pasujące do vento 1.8 benzyna
1.nóweczke chłodnice do wersji z klimą cena 100złoty
2. nagrzewnica - cena 30 złoty
3. średni hokej do vento łacznie z łacznikami do nadkoli, to ostatnie to chyba troche rarytas bo dokładke o ile nie raz wdziałem na handel o tyle łaczniki mało kto sprzedaje,
dokładka w stanie dobrym ++ nie jest powyginana, porwana, tylko na dole tam gdzie tego nie widac jest peniecie na otworze, cena mysle 130zł
4. klimatyzacje , 100% sprawna była jak ja wyciagałe rok temu z golfa 3 z takim samym motorem, w zestaw wchodzi cały kompletny tynel w kabinie, wszystkie weze, przedni pas z chłodnicami i wentylatorami, sterownik wentylatorów, sprężąrka, koło pasowe na pompe wody, i cała wiązka elektryczka wyciagnieta spod maski i wypięta z kostki bezpieczników, brakuje alternatora i przekażnika klimy- 400złoty,
5. lampy tył vento czarno czerwone, ori, stan bdb cena 110złoty
6. alufelgi alutec 15, z 4 letnimi oponami w bdb stanie, wszystkie opony ta sama firma, jednakowo zużyte, felgi w oryginalnym lakierze, ranty wypolerowane, wypadałoby odnowic polerke, aczkolwiek nie ma zadnego łuszczenia itd poprostu straciła troche blask, 1000złoty
do wszystkich przedmiotow nalezy doliczyc koszt przesyłki ktory ponosi kupujący
zdjęcia wszystkich przedmiotów wrzuce jutro
Ostatnio zmieniony przez aro1120 2015-06-20, 09:31, w całości zmieniany 1 raz
Silnik: 1.8 ADZ +GAZ Pomógł: 1 raz Wiek: 38 Dołączył: 16 Wrz 2007 Posty: 414 Skąd: z centrum :P
Wysłany: 2015-08-07, 16:50
1.nóweczke chłodnice do wersji z klimą cena 100złoty brak zdjecia
2. nagrzewnica - cena 30 złoty- brak zdjecia
3. średni hokej do vento łacznie z łacznikami do nadkoli, to ostatnie to chyba troche rarytas bo dokładke o ile nie raz wdziałem na handel o tyle łaczniki mało kto sprzedaje,
dokładka w stanie dobrym ++ nie jest powyginana, porwana, tylko na dole tam gdzie tego nie widac jest peniecie na otworze, cena mysle 130zł
4. klimatyzacje , 100% sprawna była jak ja wyciagałe rok temu z golfa 3 z takim samym motorem, w zestaw wchodzi cały kompletny tynel w kabinie, wszystkie weze, przedni pas z chłodnicami i wentylatorami, sterownik wentylatorów, sprężąrka, koło pasowe na pompe wody, i cała wiązka elektryczka wyciagnieta spod maski i wypięta z kostki bezpieczników, brakuje alternatora i przekażnika klimy- 400złoty, brak zdjecia
5. lampy tył vento pomarańczowo czerwone, ori, stan db cena 30złoty
6. gril no name do vento urwane boczne uchwyty dwa gorne z kolei uszkodzone, cena 30 złoty- tylko odbior osobisty
7. nakladki na felgi 14 plus kapsle -40 złoty
8. chlapacze przod -20 złoty
wszystkie ceny podlegaja negocjacji, do cen doliczyc prosze koszt wysylki
Ostatnio zmieniony przez aro1120 2015-08-07, 16:55, w całości zmieniany 2 razy
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum