Jak w temacie Cb Cobra używane niecały rok kupione nowe w sklepie, stan idealny pudełko i wszystkie papiery, zostalo chyba jeszcze troche gwarancji, cena 150zł moge dorzucić do kompletu antene magnesówke która chodziła z tym radiem ale to juz do dogadania, z radia byłem bardzo zadowolony także polecam
_________________ "Gdzie zaczyna się pasja, tam kończy ekonomia"
Pomógł: 11 razy Wiek: 43 Dołączył: 07 Mar 2006 Posty: 1539 Skąd: Jabłonna
Wysłany: 2007-08-16, 13:58
jaki to zasieg ma? wszytko dziala rozumiem... tzn nie trzeba poslinic i przytrzymac lewa reka za prawe pokretlo, a lewa noga nacisnac kabel jakies foto zarzuc i wymiary, please
POwiem Ci tak, jeżdże cały czas i nigdy nie miałem problemu z dogadaniem sie z kimkolwiek także wbrew pozorom jest to nie najgorszy sprzęt, a zasięg to dokładnie Ci nie powiem ale tez jest nieźle, bo mieszkam w lublinie i ściągałem całe miasto , mam do niego całkiem spora antene ale coś w niej kabel gdzieś nie łączy i czasem sygnał zanika. To jest pewne bo dzisiaj sprawdzałem radyjko w sklepie przy innych antenach i chodziło idealnie, a antena na mierniku gubiła sygnał jak się nią poruszało także antene dorzuce za 4dychy, myśle że gdzieś kabel przy antenie albo końcówce jest uszkodzony
Antena została, i za nia chce 4 dychy, najprawdopodobniej jest coś z tym kablem przy wtyczce, bo sprawdzana była miernikiem i poruszając kablem zasięg był dobry
_________________ "Gdzie zaczyna się pasja, tam kończy ekonomia"
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum